Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.
Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.
Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.
Én filmet említettem, a Lilya4evert, amit igaz történet ihletett, egy litván lányét, akivel az történt, mint a film címszereplőnője:
Meg Magdalena Zukot emlegettem
Milyen legendák, te hülye pics@, attól, mert valaki filmeket is emlegetett volt itt szó konkrét, életből vett példákról is. Szöveget értelmezni tudsz vagy az annyira már nem megy?
Most már biztos, hogy provokatőr vagy, ilyen sokrétűen hülye valaki nem lehet.
Az a baj hogy egyáltalán nem tudom kinézni belőle... :C Holnapután lenne a nagy nap. Addig döntenem kell.
Apa nem enged el, de mivel hajnalban megy dolgozni így nem fogja megtudni, majd valamit behazudok, ma azt hazudtam neki hogy szakítottam a sráccal és kamusírást is letoltam, apa már nyugodtabb. 🥰
Szabad a pálya igazából, de amit írtatok megfogott. Veszélyes és hosszú út hiszen valóban rossz hely ez az Ózd... Budapesten szállnék át busszal..
Köztes város nem jöhet szóba, barátom nem akarja.
#104 már bocsánat de miért beszélsz így velem??? Én telefonáltam sokat azzal a sráccal.. mindig meghallgatott jah és nagyon félénk srác, depressziós nagyon rossz gyerekkora volt. Elég legyen mar ebből a sértegetésből.
Az út valóban veszélyes de nem a srác, de tudjátok mit? Majd szerda este beírom ide hogy épségben vagyok. Na puszi 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!