Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akar elengedni...

Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L

Figyelt kérdés

Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.

Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.

Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.

2022. aug. 14. 17:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/209 anonim ***** válasza:
96%
Kérlek, térj észhez! Apád aggódik. Haza, srác annyira szeretne, megoldaná, venne ki szabadságot, hogy láthasson! Itt nem kerek valami!
2022. aug. 15. 06:55
 82/209 anonim ***** válasza:
100%

Egy éretlen kislány vagy, semmi több.

Eleve, miaz, hogy TE mész egy 20 éves felnőtt férfi után, pláne Ózdra.

Semmit sem tudsz a világról, csak hisztizel, mert édesapád meg akar védeni attól, hogy legalább egy pasas megerőszakoljon. Azért legalább egy, mert ki tudja, hová visz a srác.

Egyébként neked nem egyértelmű, hogy csak azért hív, és miután elmentél, hiába mondod, hogy hát te nem ezért jöttél, hagyjon, azt hiszed érdekli majd?

A fenéket.

2022. aug. 15. 07:42
 83/209 anonim ***** válasza:
90%

Bszki, 14 évesen több eszem volt annlá, minthogy egy vadidegen fiúnál aludjak.

27 voltam, amikor első találkozásnál a barátomnál aludtam, azzal a tudattal, hogy ha esetleg szexelni (is) akar, akkor önként! mentem fel hozzá, úgyhogy lefektethet.

Te ellenben odamész egy sráchoz, aki 15 éves korod óta hülyít. Szerinted melletted nincs még 4 másik csaj, akit dug? Ó, dehogynem.

2022. aug. 15. 07:48
 84/209 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, ha kamu, ha nem, sajnos félelmetes, mennyi a naiv kislány, aki simán! elmegy a férfihoz, aztán vagy kijut épségben - bocs, élve -, vagy viszik is prostinak.

Ebből a szpontból mondjuk hasznos a kérdés.

2022. aug. 15. 07:52
 85/209 anonim ***** válasza:
96%
84! Attól hogy önként mentél fel hozzá, és ő szexelni akar, még nincs joga lefektetni, ha te nem akarod, ne beszélj már baromságot!
2022. aug. 15. 08:10
 86/209 anonim ***** válasza:
97%

Én is azt javaslom, hogy egy köztes helyen találkozzatok, leginkább Budapesten. Első randi még felnőtteknél is így megy. Az meg hülye kifogás, hogy nincs ideje utazni... akármilyen munkarendben van, biztosan van egy teljes napi szünetje. Te pedig gondolom rugalmas vagy még így nyáron diákként.

Pl holnap 7:35-kor indul Ózdról, és 10:10-re ér be a busz Pestre. 8:35-kor indul vonat Veszprémből, és 10:19-re ér a Délibe. Valahova összetömegközlekeditek magatokat, és meg van oldva a találkozó... csatangoltok, várost fedeztek fel, stb... aztán este mindenki hazamegy. Így megy ez.

2022. aug. 15. 08:29
 87/209 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem tök jó, amit a 86-os ajánl!
2022. aug. 15. 09:35
 88/209 anonim ***** válasza:
100%

Wow, a pasi tud valamit, tanítania kellene! Na, most képzeljétek el a szitut: nem kell költenie egy fillért se, mégcsak szabadnapba se került, interneten beetet egy 16 éves bakfist, aki korából adódóan egy csigába is beleszerelmesedne, ha az azt mondja, amit hallani akar, és időt, pénzt és fáradságot nem kímélve vonatozna hozzá az ország legrosszabb hírű területére, hogy ott is aludjon! Házhoz jön az ingyen p.unci, és szó szerint semmibe nem került. És mekkora gavallér, elmenne az állomásra eléd, mert veszélyes egyébként! Menten párás lett a szemem! IRÓNIA VOLT, mielőtt valaki megkövezne!

Kislány, nem hallottad még a mondást, hogy messzeiről jött ember azt mond, amit akar? 20éves felnőtt, dolgozó ember, még jóképű is, aki egy fiatalkorúval ismerkedik az ország másik végében? Te magad is attól tartasz, hogy ha nem mész, akkor keres mást. Hát, jobban is tenné, vajon miért veled ismerkedik egy éve? Biztos olyan sok közös van bennetek, de jobbára inkább élvezi, hogy rajong érte egy lány, nem? Mert egy korabelinek (vagy hívjuk inkább azonos életszakaszban lévőnek, aki szintén dolgozik) már más elvárásai is lennének irányába, mint pár videóchates bók. Egy 20 éves jóképű pasinak ugyan milyen biznisze lenne egy magadfajta iskolás lánnyal? Várja majd, hogy kéthetente elvonatozzon hozzá, és két leckeírás között felnőtt életet élhetnek? A másik oldalról az nem jutott eszedbe, hogy ha ekkora fogás, akkor helyben miért nem ragad rá valaki? Jah, tudom, Te vagy az igazi, a lelki társa. Ha bármit is komolyan gondolna veled, pont azért, mert csak 16 éves vagy, óvna mindentől, és nem h.ülye kifogásokkal invitálna magához (ne hari, de nőként ha nekem valaki azt mondta volna, hogy neki idő és pénz velem találkozni, menjek én a zsebpénzemből, ráérek...), hanem ő ülne fel a vonatra. Dolgozik, tehát van jövedelme, és éves szinten x nap fizetett szabadsága is, ha a munakszüneti napokat nem számoljuk. Ha annyit nem képes rááldozni a találkozásra azzal, akibe szerelmes, hogy a fene nagy fáradságában ő üljön a vonatra, és kivegyen egy olcsó szállást Veszprémben, akkor megette a fene az egészet!

2022. aug. 15. 09:50
 89/209 anonim ***** válasza:
100%

Én veszprémi vagyok.

Párom, aki itt ül mellettem, Borsodból származik.

Nem, nem Ózdi.

De volt már ott.

Üzeni, hogy ha ennyi eszed van menj, de ne csodálkozz, hogy bajod esik.

Még ha Miskolcra mennél, azt mondom oké, de akkor sem egy éjszakára.

Vagy találkoztatok egy olyan helyen, ami mindkettőtöknek jó.

Első nap nem kéne ott aludni.

Találkoztatok Pesten, neked az csak másfél óra, reggel felmész, estefelé hazajössz.

De inkább ő jöjjön.

2022. aug. 15. 10:13
 90/209 anonim ***** válasza:
100%

Igaz mi jó 12 évvel idősebbek vagyunk,együtt is élünk, de ez így akkor is meredek.

Lehet, ott is vannak Ózdon normálisak, de sokan onnan is menekülnek.. De a csávónak lehetne több esze.

Ha elfogadja, hogy köztes helyen találkozzatok például Pesten, az még belefér.

Másfél óra alatt fenn vagy.

Neki is kb 2 3 óra kb.

A Veszprémi válaszoló vagyok aki nemrég válaszolt.

2022. aug. 15. 10:34
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!