Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.
Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.
Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.
Ha a srác annyira szerelmes, mint te gondolod, akkor elmegy hozzád Veszprémbe. Kivesz egy szobát valahol, ha annyira ott kell aludnia a városban, és találkoztok.
De az, hogy neki "idő és költség" lenne hozzád utazni... uram atyám. Lehet hogy korodat nézve 16 éves vagy, de értelemre még 12 se. Neked talán nem lenne idő és költség hozzá utazni?
Apád nem véletlenül félt téged, értsd már meg.
Amúgy meg hogy a fenébe lennél szerelmes valakibe, akivel még életedben nem találkoztál????
Videóhívásoztunk vagy ezerszer.. De amúgy lehet igazatok van abban hogy veszélyes az út. De sajnos jobb alternatívát nem tudok.
A fiú dolgozik, napi 8 órát. Így is sokat fáradt, annyit utazni... Én nyáron csak döglök és gyakszizok.
Ha apa nem korlátozna mennék, de nem hajlandó kompromisszumot kötni. Apa nagyon szigorú, főleg amióta anya meghalt, azóta állandóan azt nézi mit csinálok. Tavaly volt olyan, hogy 1 órával később értem haza és zaklatott hogy hol voltam, de egyszerűen csak lekéstem a buszomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!