Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akar elengedni...

Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L

Figyelt kérdés

Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.

Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.

Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.

2022. aug. 14. 17:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/209 anonim ***** válasza:
98%
Tehát tizenöt éves korod óta hülyít? Az szép. Meg ne dicsérjem hogy megvárta míg kijárod az általánost..
2022. aug. 14. 22:00
 52/209 anonim ***** válasza:
95%
"1 éve ismerem" Ted Bundy 6 évig volt a feleségével, aki semmiről nem tudott. Na bumm. "Plusz ez neki is idő és költség" Neki fizetése van (legalábbis nagyon remélem) neked meg zsebpénzed. Hagyjuk már, hogy kinek kellene itt költekeznie. Azon pedig Isten bocsá' nehogy már fennakadjon, hogy az állítólagos barátnőjére időt kell áldoznia. Remélem hogy ezek az érvek tőled származnak, mert ha ő mondta őket, az nagyon gáz.
2022. aug. 14. 22:05
 53/209 A kérdező kommentje:
Ha nem megyek lehet soha többet nem találkozhatunk és talál mást. Én szerelmes vagyok és ő is. Lehet ti azt hiszitek hogy egy kislány vagyok a szemébe de nem..
2022. aug. 14. 22:06
 54/209 A kérdező kommentje:
52, én mondom, de apa akkor se engedi hogy itt legyen felmerült ez pont a húsvéti szünetben. Most sem áll máshogy ehhez...
2022. aug. 14. 22:08
 55/209 anonim ***** válasza:
97%
Hát jó... A válaszokból látszik, hogy hajthatatlan vagy. Feladtam az érvelést. Őszintén kívánom, hogy épségben megúszd.
2022. aug. 14. 22:10
 56/209 anonim ***** válasza:
92%

Ha a srác annyira szerelmes, mint te gondolod, akkor elmegy hozzád Veszprémbe. Kivesz egy szobát valahol, ha annyira ott kell aludnia a városban, és találkoztok.

De az, hogy neki "idő és költség" lenne hozzád utazni... uram atyám. Lehet hogy korodat nézve 16 éves vagy, de értelemre még 12 se. Neked talán nem lenne idő és költség hozzá utazni?

Apád nem véletlenül félt téged, értsd már meg.

Amúgy meg hogy a fenébe lennél szerelmes valakibe, akivel még életedben nem találkoztál????

2022. aug. 14. 22:13
 57/209 A kérdező kommentje:

Videóhívásoztunk vagy ezerszer.. De amúgy lehet igazatok van abban hogy veszélyes az út. De sajnos jobb alternatívát nem tudok.

A fiú dolgozik, napi 8 órát. Így is sokat fáradt, annyit utazni... Én nyáron csak döglök és gyakszizok.

Ha apa nem korlátozna mennék, de nem hajlandó kompromisszumot kötni. Apa nagyon szigorú, főleg amióta anya meghalt, azóta állandóan azt nézi mit csinálok. Tavaly volt olyan, hogy 1 órával később értem haza és zaklatott hogy hol voltam, de egyszerűen csak lekéstem a buszomat.

2022. aug. 14. 22:19
 58/209 anonim ***** válasza:
95%
57: pedig hidd el, most igaza van. Én ismerem ózdot. Nem tudod elképzelni milyen.
2022. aug. 14. 22:20
 59/209 A kérdező kommentje:
Barátom mondta hogy veszélyes ezért már ott várna a buszpályaudvaron.
2022. aug. 14. 22:21
 60/209 anonim ***** válasza:
96%
Kislány itt csak te vagy szerelmes. És végtelenül, önveszélyesen buta. Utazzon a gyerek mert a felnőttnek költséges? Elmegy a p*csába az ilyen hapsi.. Az meg ALAP hogy nem hív magához gyereket éjszakára. Ha ismerkedni akar, akkor megteszi NYILVÁNOS helyen, nappal, a lány lakóhelyén, nem hoz veszélyeztetett helyzetbe egy kislányt azzal hogy odarendeli éjszakára mert meg akarja b*szni, és nem tetszik neki hogy lenne esélyed segítséget kérni a szokott környezetedben.
2022. aug. 14. 22:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!