Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Figyelt kérdés
Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.
Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.
Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.
2022. aug. 14. 17:44
31/209 anonim válasza:
Szerintem nincs tisztában a kislányunk azzal, hogy Ózd Borsod megye legnagyobb gettója.. És hogy ott szinte mindenkiben van egy vonóval! De igen ilyen ez a insta.. Gondolom a kissrác teszi fel a szülei " pénzével " rajoskodó képeket.. Talán van valami lepukkant E36 316i BMWje is amire az ilyen kis lánykák rögtön terpesztenek.. 😀 de az nembaj, hogy a gyerek száján kiesik a kapa és egy értelmes mondatot nem tud kinyögni. Lényeg, hogy a Manuel-t meg a T.Danny-t majmolják stílusban a kínai butikból és mekkora ászok! 😀 Szomorú ezt mondani.. De az ilyen lányok csak a pofára esésekből tanulnak. Sajnálom nagyon a szüleidet!
32/209 anonim válasza:
31..mert kamu...
Kérdező, legalább megerőltetted volna magad, mert konkrétan a pomázos kérdésből a címet majdnem szóról szóra másoltad ki, kort is egyezően írtad....a pomázosban is leírta, hogy nem vagyok kisgyerek...
Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Ihletett kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
33/209 anonim válasza:
Nyugodj le. Időnként nem árt egy kis önmérséklet.
34/209 anonim válasza:
Igaza van apadnak. Nehogy már te menj ott aludni egy soha nem látott srácnal. Abszurd az ötlet.
35/209 anonim válasza:
Ajánlom figyelmébe a Megan eltűnt C filmet....
36/209 anonim válasza:
Ja nagy lány vagy. Akkor tudnád fiú megy udvarolni és nem a lány.
38/209 anonim válasza:
már az elején látszott , hogy kamu. KI akarnak az ország másik végébe utazni egy yola személyhez akit nem is látott még?
39/209 anonim válasza:
38# Keresztlányom Temesvárig ment
40/209 anonim válasza:
Akkor ő se lehet egy észlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!