Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akar elengedni...

Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L

Figyelt kérdés

Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.

Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.

Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.

2022. aug. 14. 17:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/209 anonim ***** válasza:
94%
69: Az már elég ha jobban megnéz, egy "érdekesebb dolgot". Egyből megy az ütés. Elég ha nem odavalósi és nem ismeri a rendet. Jó esetben előbb hangzik el a "Mit bámulsz?" mint az ütés, de van, hogy előbb üt aztán kérdez.
2022. aug. 14. 22:35
 72/209 anonim ***** válasza:
97%
68. Szerintem amúgy ahhoz képest nem annyira rossz a helyzet amennyire elő adják bár lehet azért látom így mert már sok mindent láttam itt xD. Lyukóban túl éltem majdnem egy hetet szóval azért xddd
2022. aug. 14. 22:36
 73/209 anonim ***** válasza:
94%
73: Én 11 évet éltem Miskolcon közel a Tiszaihoz. Utoljára kb. fél éve voltam ott, bár inkább autóval megyek. Bár már tényleg konszolidáltabb, mint volt 90 körül.
2022. aug. 14. 22:38
 74/209 anonim ***** válasza:
94%

A köztes város miért nem megoldás? Hétvégen, ha a srác sem dolgozik nem egy nagy erőfeszítés azért elutazni mondjuk Pestig...

Ezek csak kifogások mindent meg lehet oldani akarattal. Ha csak a kifogások mennek vessetek magatokra.

2022. aug. 14. 22:41
 75/209 anonim ***** válasza:
98%

Tévedsz, Kérdező, mi nem azt hisszük, hogy egy kislány vagy a szemében, hanem a kérdésből látjuk, hogy még kislány vagy. Egy éve teszi neked a szépet egy idegen férfi, élőben soha nem is láttad, de már szerelmes vagy, sőt olyannyira szerelmes vagy, hogy gondolom az is meg van beszélve, miért kell ott aludni nála. Felnőtt, intelligens nő ilyet nem csinál, nem ragadtatja el magát, és nem ígérkezik el előre. Az egész elképzelés arcpirító, hogy együtt akartok "aludni" az első randevún, s még te menj hozzá ráadásként.

Az édesapád vélhetően teljes mértékben átlátja a helyzetet, s az is frusztrálhatja, hogy mindehhez örömmel asszisztálnál. Abban teljesen biztos vagyok, hogyha ez az utazás gond nélkül lezajlana, és lefeküdnétek, a férfi előbb-utóbb (és inkább előbb) eltűnne. Ugyanis ha komolyak lennének a szándékai, akkor előbb meg akarna ismerni (nem, a videóhívással nem fedhető le a személyes találkozás), sőt esélyt akarna adni annak is, hogy esetleg azt mondhassátok, személyesen még sincs meg a szikra. Ehelyett gondolom mennek az "egy éve úgy kívánlak", a "sokkal érettebb vagy a korodhoz képest", a "senkit nem szerettem még ennyire", a "különleges vagy" és a hasonló szövegek...

2022. aug. 14. 22:45
 76/209 anonim ***** válasza:
97%
#74 Szüleim miskolciak aztán mesélték hogy 80-as, 90-es években még nagyjából durvább volt a helyzet mert egy csapat kisgyerek kb úgy agyon vert egy felnőttet hogy ott maradt meg akkoriban úgy mentek a dolgok hogy láttak egy házat üresen már költöztek is befele....Tipikus sorsod borsod. Na mindegy is kérdezőnek egy jó tanács meg akárkinek aki nem ide való. Normális szolidabb öltözet, értékeidet jól tedd el vagy inkább ne hozz amúgy a táskádra meg jól vigyázz, ne nézz mások szemébe bár akkor is látják hogy megbámulod őket vagy valami ha nem figyelnek közben szóval csak óvatosan. A verekedéseket, cirkuszokat meg veszélyes alakokat próbáld természetesnek venni így nem lesz gond de inkább húzd meg magad ha vonaton vagy ha meg váróba akkor jól kerüld el őket
2022. aug. 14. 22:46
 77/209 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ez troll, mert kb az ország leggázabb városát írta a kérdésbe, ahol kb már a vonaton szétszednek egyedül ülő tinilányként, de tegyük fel, hogy tényleg ilyen sz@rul választott:

Egy éve"járnak"együtt, a srác dolgozik, felnőtt, tehát valszeg nem vágja földhöz egy vonatjegy.

Mégis egy év alatt nem vette a fáradtságot, egy év alatt nem volt egybefüggő pár nap szabija mikor nem fáradt, stb... hanem elvárja, hogy a 16 éves csaj utazza át az országot a zsebpénzéből egyedül a putri közepébe(bocsi környékbeliek).

Van egy rossz hírem, ez a srác vagy full életképtelen, vagy nagyon túlgondolod ezt a dolgot kettőtök között.

Égne a pofám magamahoz rendelni egy csajt vonattal többszáz kilóméterről még ismerkedési fázisban is, mikor nincsenek érzelmek.

2022. aug. 14. 22:53
 78/209 anonim ***** válasza:
98%
Én sem vagyok biztos benne, hogy a kérdés ebben a formában valós, ugyanakkor érdemes "rágni ezt a gumicsontot", mert más helynevekkel, kicsit más körítéssel, de hasonló esetek ténylegesen előfordulnak, s ha valaki egyszer esetleg a hozzászólásokat végigolvasva elbizonytalanodik-elgondolkodik, már megérte. (Leginkább a halott édesanya-szál miatt gondolom, hogy a kérdés kitaláció, ez már "túl sok" feszültség.)
2022. aug. 14. 23:02
 79/209 anonim ***** válasza:
100%
79-es: Pont beugrott a Lilya4ever, amiben egy hátrahagyott, kb. 15-16 éves forma csajt kiszemel magának egy strici, felülteti a gépre, bead valami kamusztorit, miért nem tud menni és amint felszáll a gépre egy nyugat-európai országba menet, el is van adva prostinak. A legszomorúbb, hogy valós eset ihlette.
2022. aug. 15. 00:24
 80/209 anonim ***** válasza:
100%
Ha 20 éves és csak az ország másik végéből talál szerelmet egy 16 éves maiv lányba. Ott nagy gond van. Aki igazán szerelmes az minden nap látni akarja a barátnőjét és mindent ott hagy maga mögött. A te pasid nem szeret, csak irányít.
2022. aug. 15. 05:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!