Apám nem akar elengedni Pomázra, mit tegyek? 16l
Számomra érthető a félelme, egy számára idegen fiúhoz szeretnél menni több órányi távolságra, valószínűleg idegen városba, amit a másik fél ismer. Ha valami történik veled se tud semmit csinálni.
Semmire nem mész a veszekedéssel, attól nem fog elengedni. Olyan lehetőség nincs, hogy előbb a fiú megy el hozzátok, hogy megismerje, vagy videóhívásban beszélnek? Vagy hogy egy olyan helyen találkoztok, ami nagyjából mindenkettőtöktől ugyan olyan távolságra van? Esetleg minden órában írsz neki egy üzenetet/felhívod, hogy jól vagy?
Hogy mit tegyél? Remélem ha már kérdezni tudsz, akkor a valóban jó tanácsot, amiből csak egy van, is meg tudod fogadni...
Apád, és anyád az a két ember, aki tényleg szeret, valóban félt, és csak neked akar jót. Rajtuk kívül senkit sem érdekelsz, és mindenki csak kihasznál. Mi is idegenek vagyunk, nekünk a Te sorsod nem számít. Nekünk sem jobb, sem rosszabb nem lesz attól ha neked jó vagy éppen rossz. Először is ezt jegyezd meg, de nagyon jól. Aki bármi mást állít az hazudik, még akkor is, ha neked nagyon tetszik a válasza.
Szóval a tanácsom (de nekem mindegy, hogy megfogadod-e), az az, hogy mindig fogadj szót a szüleidnek. Apád nagyon jól tudja, hogy miért nem mer elengedni. Te csak bízzál benne, és tedd, amit mond.
hat ha nem ismeri még jo hogy nem akar elengedni ilyen mrsszire plane ennyi idosen egyedul
kompromisszumos megoldas apad utazzon veled toltsetek el egy orat egyutt a sraccal, aztan ha apad jol megnezte, kikerdezte, eltette a telefonszamat es azt mondja ok, akkpr te naradsz o meg hazautazik. (feltetelezve, hogy a srac ekkor még nem lép le onkent)
sajnos 18 eves korodig ha te elmesz es ott baj lesz, akkor ot vonjak felelossegre, igy ertheto, hogy se 234 kmes utazast egyedul de foleg egy altala sose latott baratnal nem enged.
ja es hivd te a fiut
#2: Nem szeretném elhívni még hozzánk, eleve ő hívott el magához, és én nagyon szívesen is mennék, csak apám túl aggódik mindent. Nem történne semmi baj, de tényleg.
#3: Jézusom, ennyire ne legyél pesszimista, ha teheted.
"Nem szeretném elhívni még hozzánk"
De te azért utaznál miatta 500 km-t...
Érdekesek ezek a mai lányok! :D
Az én időmben a fiú ment a lányhoz udvarolni.
Nem, nem valami 80 éves papó vagyok! Alig 10 évvel több mint te.
Hát mit tud az a drága gyermek hogy ilyen nagy utazást megtennél miatta? Mennyi idős? Ki fizetné az utat? Mivel utaznál? Ott aludnál? Hogyan ismerkedtetek meg? Miért mennél el hozzá? Mi az amit nem tudtok online megbeszélni?
Én sem engednélek el ekkora útra egy vadidegenhez akivel sosem találkoztam. Jöjjön el a gyerek néhányszor, mutatkozzon be, beszéljünk, stb. Tudjam az elérhetőségeit, tudjam a szülei elérhetőségeit, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!