Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.
Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.
Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.
62-es: vagy a Magdalena Zuk*-eset ózdi verziója folyik majd le, ha tényleg ilyen hülye a kérdező... (Bár szerintem csak egy unatkozó troll)
*Magdalena Zuk egy lengyel, szép, magas, de legalább ennyire buta csaj volt, aki az aktuális pasasát úgy akarta volna meglepni, hogy befizeti egy egyiptomi nyaralásra. "Véletlenül" nem tudott jönni az ipse, rokonokat nem engedte menni, ez a buta polák liba meg kiment egyedül. Ott rárepültek a mórok, mert egyedül is volt, kihívóan is öltözködött, sminkelt és pont az lett a vége, hogy bezárták, bedrogozták, majd kábszer hatása alatt kiugrott a kórház ablakán. Jó, elhiszem, hogy nem az öltözködésen múlik, hogy valakit megerőszakolnak vagy sem, de ezt vezesse már le valaki Egyiptomban pár pasasnak és videózza már le a reakciójukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!