Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akar elengedni...

Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L

Figyelt kérdés

Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.

Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.

Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.

2022. aug. 14. 17:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/209 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, attól még, hogy világos bőrű, még lehet benne vonóval... Ózdon felül is van rengeteg fél roma Magyarországon.
2022. aug. 14. 22:23
 62/209 anonim ***** válasza:
92%
Borsodiként csak annyit írok hogy kurvára készülj fel hogy nagyon nem lesz egyszerű az az út. Ki fognak nézni maguknak mivel egyedül vagy, fiatal is és még hozzá lány is ja meg a másik hogy azt is észre veszik hogy kb az ország másik végéből jöttél és jobban rád állnak. Ezt a srác is tudja nyilván és nagy gyökér ha hagyja hogy egyedül így hozzá utazz oda
2022. aug. 14. 22:26
 63/209 anonim ***** válasza:
32%
Ez meg hülyeség hogy jajj ebben abban van egy vonóval. Némelyik habos szájú paraszt rosszabb 5 cigánynál is csak ezt a nagy rasszisták már nem teszik szóvá
2022. aug. 14. 22:28
 64/209 anonim ***** válasza:
92%
62: Szerintem már a Tiszain sírva fog fakadni és inkább menekülne vissza (ha vonattal megyen).
2022. aug. 14. 22:28
 65/209 anonim ***** válasza:
92%
#65 62-es vagyok. Igenigen nem hiába egyik kedvenc helyem, ott mindig történik valami😂
2022. aug. 14. 22:30
 66/209 anonim ***** válasza:
86%
63: Ha egyáltalán oda ér, és nem rabolják ki félúton, erőszakolják meg stb. Úgy, hogy nincs kihez forduljon.
2022. aug. 14. 22:30
 67/209 anonim ***** válasza:
92%
66: Tudom azért írtam. És a beszólás még csak a kezdet lesz neki. Amikor megyen át az aluljáróban a pestitől az ózdiig a vágányok alatt. Vagy esetleg a vároba, vagy a budiba. Azért ezt megnézném.
2022. aug. 14. 22:32
 68/209 anonim ***** válasza:
94%
De amugy az siman elkepzelheto hogy szerencseje lenne es nem kotne bele senki csak latna erdekes dolgokat
2022. aug. 14. 22:32
 69/209 anonim ***** válasza:
75%
De nem esik le az embereknek hogy ugyanaz a forgatókönyv mint a linkelt kérdésnél, de azért biztos finom a gumicsont.
2022. aug. 14. 22:33
 70/209 anonim ***** válasza:
93%

62-es: vagy a Magdalena Zuk*-eset ózdi verziója folyik majd le, ha tényleg ilyen hülye a kérdező... (Bár szerintem csak egy unatkozó troll)

*Magdalena Zuk egy lengyel, szép, magas, de legalább ennyire buta csaj volt, aki az aktuális pasasát úgy akarta volna meglepni, hogy befizeti egy egyiptomi nyaralásra. "Véletlenül" nem tudott jönni az ipse, rokonokat nem engedte menni, ez a buta polák liba meg kiment egyedül. Ott rárepültek a mórok, mert egyedül is volt, kihívóan is öltözködött, sminkelt és pont az lett a vége, hogy bezárták, bedrogozták, majd kábszer hatása alatt kiugrott a kórház ablakán. Jó, elhiszem, hogy nem az öltözködésen múlik, hogy valakit megerőszakolnak vagy sem, de ezt vezesse már le valaki Egyiptomban pár pasasnak és videózza már le a reakciójukat...

2022. aug. 14. 22:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!