Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akar elengedni...

Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L

Figyelt kérdés

Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.

Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.

Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.

2022. aug. 14. 17:44
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/209 anonim ***** válasza:
92%

Napellenzős, nem jön rá, hogy nem rosszat akarunk.

Én már 30 vagyok, megismerkedtem egy sráccal, nem messze lakik ugyan tőlünk - kb 20 kilóméter -, de ő ajánlotta fel, hogy eljön a lakhelyemre.

Köztes helyen nem tudnánk találkozni, csak faluk vannak, mindketten városban élünk. Szerintem ez a normális, hogy a pasi utazik, főleg ha fizetést is kap, nem a bakfis. Régen is a fiúnak volt szokás menni a lányhoz.

2022. aug. 16. 12:09
 132/209 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező kommentelte tegnap:

Az a baj hogy egyáltalán nem tudom kinézni belőle... :C Holnapután lenne a nagy nap. Addig döntenem kell.

Apa nem enged el, de mivel hajnalban megy dolgozni így nem fogja megtudni, majd valamit behazudok, ma azt hazudtam neki hogy szakítottam a sráccal és kamusírást is letoltam, apa már nyugodtabb. 🥰

Szabad a pálya igazából, de amit írtatok megfogott. Veszélyes és hosszú út hiszen valóban rossz hely ez az Ózd... Budapesten szállnék át busszal..

Köztes város nem jöhet szóba, barátom nem akarja.

-

Na ebből lejön, hogy a barátja, akit még az életben nem látott, egy kamu... veszélyes az út, de elengedné a hőnszeretett barátnőjét egyedül. Micsoda lovag.

Egyébként, ha a kérdezőt annyira megfogta volna, amit mondtunk, írtunk, nem menne el. De nyilván nem akarja elveszíteni ezt a szuper pasit, mert 16 évesen tuti nem találna mást, ugye?

A Meghan eltűnt című film valós esetet dolgoz fel, nem kamu a sztorit: két lányt megölt a szomszédjuk, egyiknek a fejét betette a hűtőbe, a másikat a kertben ásta el.

A Csellengők műsor talán a kérdezőnek nem, de a válaszadóknak ismerős lehet, eltűnt emberekről szólt. Ott is tűnt el így fiatal lány, fiú.

NEM KELL ILYEN MESSZIRE MENNI EGY TALÁLKOZÓ MIATT, és kész!

2022. aug. 16. 12:15
 133/209 anonim válasza:
89%
Nem hiszem el, hogy kb senkinek nem esik le, hogy az egész valószínűleg egy nagy KAMU mivel a cím konrkétan ugyanaz mint a pomázos kérdésé, amiben minden részlet szinte egyezik, és ott is a kérdező hajthatatlan volt és végül törötle magát...de ott is játszotta az eszét, hogy ő már nagylány...ő is 16 éves volt. Meg gondolom hergelni akarta a népet és bejött, mert elérte a több mint 100 választ és még nyomjátok...
2022. aug. 16. 14:33
 134/209 anonim ***** válasza:
67%
134-et egészen pontosan!
2022. aug. 16. 14:44
 135/209 anonim ***** válasza:
77%
Ez egy verseny a kis haverokkal,hogy ki kap több kommentet a kérdésére....a húsos csontos sztori felelevenítése lett volna a nyerő!
2022. aug. 16. 15:03
 136/209 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező elszoktel?

Adj életjelet,mert szerintem sokan aggódunk....

2022. aug. 16. 15:09
 137/209 anonim ***** válasza:
80%
Nem ma lenne a találkozó, hanem holnap. Egyébként meg írta a kérdező, hogy majd jelentkezik.
2022. aug. 16. 15:21
 138/209 anonim válasza:
66%
Szerintem nem fog jelentkezni, a Pomáz kérdésnél is úgy eltűnt a kérdező aztán aggódott mindenki hogy törölte magát (emlékeim szerint). Itt is lehet ez lesz, ha nem akkor úgy jön vissza, hogy röhög mindenki képébe hogy neki volt igaza meg minden...
2022. aug. 16. 15:25
 139/209 anonim ***** válasza:
13%
Ha szerintetek minden kamu az oldalon, minek vagytok itt? Hogy minden kérdés alá beírjátok, hogy mekkora kamu, és leszavazzátok azokat, akik válaszolnak? "válnak a szüleim" kérdésből például minimum 1000 lehet az oldalon, akkor biztos az is mind kitaláció.
2022. aug. 16. 15:43
 140/209 anonim válasza:
68%
139..nem hiszük, hogy minden kamu...de a legtöbb bizony az. Ha zavar, hogy van néhány válasz ami szerint kamu, te például minek vagy az oldalon? Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod ezeket a válaszokat...
2022. aug. 16. 15:46
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!