Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Figyelt kérdés
Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.
Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.
Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.
2022. aug. 14. 17:44
152/209 anonim válasza:
Azért megnézném, hogy Ózdon hol van romantikus vacsora hely /de úgy Ózd 30km-es körzetében sem ismerek ilyet, pedig éppen eleget éltem a környéken/... :) Egyébként 151-nek persze, hogy nem ment el mert kamu az egész kérdés.
153/209 anonim válasza:
Rasszista hozzászólás? Azért mert említettem benne, hogy roma a srác? Ez aztán a megállapítás. Nem is ismersz. Elmondtam a saját tapasztalatom. Az esetek 90%- ban sajnos negatív tapasztalatom van roma származású emberekkel, mint ahogy a fentebb említett példa is mutatja. De szerintem ezzel az emberek nagyrésze így van. Nem alapból állok negatívan az ilyen emberekhez, de a vége mindig ugyanaz lesz.
154/209 anonim válasza:
Nem azért hanem ahogy. De ha bezzeg egy magyar srác tette volna ott már nem tetted volna hozzá a származását
156/209 anonim válasza:
Kicsit sejtettem, hogy nem fog reagálni de még kíváncsian várom, hogy elújságolja, hogy mi lett végül. :) Estig még mondjuk van ideje.
157/209 anonim válasza:
Azért tettem oda a származását, mert az illető pont olyan környékre utazik ahol hasonló emberek élnek javarészt.
158/209 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Találkoztunk, most éppen vacsorázunk, mindegy nagyon jól megy!
2022. aug. 17. 19:17
159/209 anonim válasza:
Na örülök, hogy írtál és végül nem történt veled semmi. :)
160/209 anonim válasza:
Remélem épségben haza is érsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!