Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom megmondani miért,...

Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?

Figyelt kérdés
De vajon miért, amikor egy rendes, kedves lány?
2022. jún. 19. 16:33
 81/103 anonim ***** válasza:
10%

Husis testalakat: vastag derék, vastag comb, vastag kezek...

Igénytelen: fiúsan öltözködik

Nem szép az arca

Alapesetben, ha a menyjelölted megpróbálná leadni a fölösleget, ügyelne arra, hogy normális alakja legyen, igényesebben öltözködne és sminkelné magát, hogy finomítson a vonásain, akkor lehet sokkal szebb lenne. De így...az általad elmondottak alapján egy igénytelen nőt tudok elképzelni. Na ez viszont gáz.

2022. aug. 6. 10:25
 82/103 anonim ***** válasza:
2%

Nekem volt kalácsképű, husis kezű és lábú, testesebb, de annyira nem, viszont igényes volt, és hát tudott mindent.

Biológiát, nyelvtant, mindent.

Jókat tudtunk beszélgetni, de én mégse tudtam elmerülni a kapcsolatban.

2022. aug. 6. 12:00
 83/103 anonim ***** válasza:
10%
Lehet itt engem lepontozni, de az igénytelen nő nem szexi.
2022. aug. 6. 15:27
 84/103 anonim ***** válasza:
88%
Az igénytelenség benned jelenik meg.
2022. aug. 6. 16:44
 85/103 anonim ***** válasza:
97%
Az, hogy kinek hol vastag messze nem az igénytelenség fokmérője... Még kövérséget és fölösleget sem jelent automatikusan. A fiús öltözék sem igénytelen, én is fiúsan öltözök, imádom az ingeket, a laza ruhákat, a kényelmes cipőket, rühellem a szoknyát, a testhez tapadó göncöket, és sminkelni se sminkelek, a természetességben hiszek. Semmi kritika nem ért soha emiatt, párkapcsolatom is van, sőt, éveket tagadhatok le a koromból (el se hiszik, hogy már harminc múltam). Nem kell mindenkinek sminkelő plázacicának lennie, ez sehol nem jelen igényességet.
2022. aug. 7. 22:35
 86/103 anonim ***** válasza:
97%

Pont az, utolsó válaszoló, hogy mivel nem festegetted rommá magad, meg gondolom, nem egész nap a bícsen süttetted magad, így megmaradt a bőröd jó állapota.

Nekem is volt fiúsabban öltözködő barátnőm, de nem mondanám, hogy ne lett volna elég nőies. Kifejezetten bejött.

Mindenki más, így kerek.

2022. aug. 8. 09:20
 87/103 anonim ***** válasza:
96%
Így igaz, utolsó! Egyébként biztos is, hogy javarészt ennek köszönhetem a bőröm jó állapotát, kerültem az eszetlen, állandó napozást a sminket meg sosem bírtam magamon.
2022. aug. 8. 10:35
 88/103 anonim ***** válasza:
1%
Az, hogy sminkel valaki, az nem azt jelenti, hogy 6 réteg alapozót kensz magadra. Ne csak két végletben gondolkozzatok.Egy kis korrektor bronzosítóval vagy egy kis pirosítóval és egy nude árnyalatú szemhéjpúderral meg egy kis szempillaspirál még nem teszintönkre a bőrödet. Nyílván a minőséget meg kell fizetni, meg intenzívebben kell hidratálni.
2022. aug. 8. 15:48
 89/103 anonim ***** válasza:
97%
88.: Van, aki azt sem szereti, fullasztja. Az ajakír az egyetlen, amit elviselek, és a bőrömet mindenki csak dicséri.
2022. aug. 8. 16:09
 90/103 anonim ***** válasza:
18%
#89 ezért kell hidratálni smink előtt és minőségi sminket vásárolni.
2022. aug. 8. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!