Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom megmondani miért,...

Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?

Figyelt kérdés
De vajon miért, amikor egy rendes, kedves lány?
2022. jún. 19. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem a kérdezőnek van igaza. Egy nő nézzen már ki valahogy. Oké ettől még lehet jó fej, de a gyereked is lehetne igényesebb.
2022. jún. 19. 19:25
 42/103 anonim ***** válasza:
19%
40.: Szerintem nem ezt mondta az utolsó. Bár valóban nem jó az egyént automatikusan a családjával egy szinten kezelni, nem mindenki olyan, mint a felmenői.
2022. jún. 19. 19:25
 43/103 anonim ***** válasza:
90%
Az Isten óvjon ilyen anyóstól!
2022. jún. 19. 19:34
 44/103 anonim válasza:
100%
mert magadat látod benne , vagy pedig ahogy írtad, félsz, hogy rá fog ütni, és ronda lesz, és lehet, hogy attól félsz, hogy csúfolni fogják.
2022. jún. 19. 19:49
 45/103 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, attól hogy a szülők milyenek, a gyerek még bármilyen lehet. Anyukám kifejezetten gyönyörű, fiatalabb korában mamám is szép volt. Én meg olyan vagyok, mint Csubakka :D Szóval szerintem ugyanaz megtörténhet fordítva is, hogy nem kifejezetten vonzó szülőknek születik gyönyörű gyerekük. (Valamilyen szinten megértem az aggódásod, mert tényleg rengeteget sz*ptam emiatt, pl iskolai szekálások a többi lánytól.) A lényeg hogy ezt tartsd meg magadnak, elvégre a lány nem tehet róla, a fiadnak meg tetszik aki tetszik. A gyerekeken pedig ne aggódj, majd elválik :)
2022. jún. 19. 19:52
 46/103 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is az aggodas az.

A lanynak semmikepp sem mondanam, ez csak belso orlodes, de ha lesz gyerek remelem szep lesz.

Igen, nem azert mert a szepseg a fontos, hanem mert ne tagadjuk mindenhol elonnyel indul, az aki szep

2022. jún. 19. 19:59
 47/103 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet, hogy azért zavar, mert úgy érzed, hogy a fiad jobbat érdemel? Mármint írtad, hogy jól néz ki, lehet a személyisége is rendben van, és tudat alatt zavar, hogy "csak egy ilyen csúnya lánynak kell"?

Vagyis kevésnek érzed a fiadhoz.

Azt kellene tudatosítani magadban, hogy nem attól lesz valaki értékes, hogy néz ki:)

2022. jún. 19. 20:08
 48/103 anonim ***** válasza:
95%
Továbbra sem derült ki, miért lenne valaki azért azért csúnya, mert kicsit husis és nem öltözködik puccosan. Mi köze ennek a szépséghez?
2022. jún. 19. 20:11
 49/103 A kérdező kommentje:

Oke, akkor most megint megkapom, hogy mekkora banya vagyok, de irtam, hogy az arca sem szep. A husissag sem elony, foleg ha a gyerek megorokli. Nem akartam meg 1x leirni, te kerdezted 48as.

Fiam jobbat erdemel-e? Hat nem ez a baj, mert ok jol megvannak es lehet hogy egy szep novel meg nem lenne ilyen jol ez nehez kerdes, szoval ezert sem ertem miert zavar ennyire a lany kevesbe elonyos kulseje

2022. jún. 19. 20:14
 50/103 anonim ***** válasza:
88%
Mit értel azalatt, hogy arcra sem szép? A husissággal meg nincs baj, ha nem extrém kövér. Kifejezetten utáltam a zéró nőiességgel rendelkező deszka testemet tinédzserként.
2022. jún. 19. 20:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!