Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?
Figyelt kérdés
De vajon miért, amikor egy rendes, kedves lány?2022. jún. 19. 16:33
21/103 anonim válasza:
Én is kamunak vélem, nem létezhet hogy valaki ekkora barom legyen. Én is nagyanyámra hasonlítok, még a cipőméretünk is egyforma, és az ő szürkéskék szemét örököltem, és vékony alkatát. #16 vagyok
22/103 anonim válasza:
Jelentsétek a kérdést, egyértelműen provokáció! Erőltetett, ahogy azt már más is írja, tipikus délutáni anyósos szappanopera kamuproblémával. Ráadásul értelmes válasza sincs, a csúnya nem azzal egyenlő, hogy ki milyen stílusban öltözik és hogy husis-e...
23/103 A kérdező kommentje:
Nem kamu, tényleg így gondolom, de felőlem jelenthetitek.
2022. jún. 19. 17:17
24/103 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy valós a kérdés.
A fiad alkalmasnak tartja arra hogy a génjeit örököljék a gyerekeik. Innentől a te véleményed vagy a vélt félelmeid nem számítanak a döntésben.
A leendő gyerekeik nagy valószínűséggel a nagyszülők vonásait fogják hozni, szóval attól félj, hogy a leendő menyed lesz csalódott, mert rád hasonlít majd a baba. A fiam az anyósom másolata lett, belőlem semmi nem látszik rajta. Örülj, hogy boldogok és reméld, hogy lehet közöd az unokához is.
25/103 A kérdező kommentje:
Nem olyan biztos, én nem hasonlítok a nagyszüleimre, ahogyan a gyerekem sem.
Különben annak sem örülnék ha rám hasonlítanának.
2022. jún. 19. 17:31
26/103 anonim válasza:
Minden rosszban van valami jó. Így kisebb az esély, hogy valaki megpróbálja elcsábítani az egy szem szépséges kisbabádtól.
27/103 anonim válasza:
De most mi a bajod? Neked találjon párt, vagy mi? Az pedig nem tesz senkit csúnyává, hogy kicsit husis és nem őltözik állandóan puccosan.
29/103 anonim válasza:
Kérdező, nyudogj meg, mindenki alkot véleményt a gyereke párjáról, és egy csomó embernek nem tetszik. te legalább bevallod.
30/103 anonim válasza:
Tudod, a te ronda vonásaidat is örökölhetik, nem csak a szüleikét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!