Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?
Látom szeretsz magyarázkodni. Mégis kit érdekel, hogy hidratálva van a bőröd vagy sem?
Ha nem sminkelsz, semmi baj, de akkor gondolom nem is vagy több egy ócska árufeltöltőnél.
93.: Látom kibukott belőled az érveli nem tudó, személyeskedő proli.
Nem, diplomás ember vagyok elárulom, olyan helyen, ahol nem vauzunk bele a másik életébe, hogy ki sminkeljen és ki nem. Te hoztad szóba a hidratálást okoskám, erre írtam, hogy nem az a baj, minden smink fullaszt. Gyönyörű, hiba nélküli bőröm van, nem szorulok se alapozóra, se semmilyen pirosítóra, bőven elég az ajakír. Még pattanásos sem voltam tiniként. Aki természetesen is jól néz ki, az nem szorul rá. Azonban ezzel a stílussal van tippem, te mi lehetsz civilben.
93, sajnálom hogy te csak sminkkel nézel ki valahogy, de ne zúdítsd az előnytelen külsőd miatti frusztrációdat másokra.
Vannak olyan nők akiknek nincs szükségük semmi vakolatra hogy jól nézzenek ki.
Nagyon elharapództak itt a dolgok, hagy oldjam a hangulatot a viccel, hátha felold kicsit.
Melyik a legjobb Anyós?
Amelyik porhanyós XD
Bocsi xd
Azaz
A 100.-dik hozzászólás :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!