Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?
Egy ismerősöm szerint az a bajom, hogy a fiam egyke és tudat alatt kifogást keresek a menyasszonyában, mert nem akarom elengedni.
De amúgy ez hülyeség, mert évek óta együtt élnek, egy másik városban.
Dehogynem fogom szeretni őket. Csak hát szegényeknek jobb ha szépek.
Ismerek egy házaspárt, ott igaz az apuka kevésbé dekoratív, de mind2 kislányuk megörökölte a csúnya vonásait, szegénykék.
Apám hasonló vonású nagyanyámhoz, az én arcom nála is közelebb van nagyanyáméhoz. Szóval szokj hozzá a gondolathoz, hogy "szegénykék" úgy nézhetnek ki, mint te.
Egyébként szerintem kamu a kérdés. A fogalmazásod, a szóhasználat helyenként olyan erőltetettnek érződik, hogy nem tudom elhinni, hogy igazi. Ha meg igen, újfent: szokj hozzá a gondolathoz.
Nem tudat alatti, hanem tudatos ez nálad, hogy szebb lányt akarsz a fiad mellé. Azt kell megértenéd, hogy nem te választasz neki társat! Koncentrálj a jó tulajdonságaira inkább!
Pl. kedves, okos, udvarias, jártas, művelt, tanult, nem büntetett előéletű? Ha ezekből 2-3 tulajdonság igaz, azokra koncentrálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!