Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom megmondani miért,...

Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?

Figyelt kérdés
De vajon miért, amikor egy rendes, kedves lány?
2022. jún. 19. 16:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 anonim ***** válasza:
55%

Jaj, itt mindenki ilyen szent es soha meg sem fordult a fejetekbe, soha senkire nem mondtatok azt, hogy csunya??? Kepmutatas!

A Kerdezo nem piszkalja a lanyt, a gondolatok pedig maguktol jonnek...

2022. jún. 19. 18:05
 32/103 A kérdező kommentje:

29, köszi

Igen; alkotok, de nem értem ez miért zavar.

2022. jún. 19. 18:06
 33/103 A kérdező kommentje:
Igen, nem piszkalom. En orulok neki, hogy elelnek ok ketten, csak felderengett bennem, hogy remelem nem hasonlitanak ra a gyerekek. Kb ennyi. Vagyis, szerint ez az oka.
2022. jún. 19. 18:07
 34/103 anonim ***** válasza:
34%

Te, érted is, amit a 29 írt, vagy csak zsigerből visszaugatsz neki is? :D

kb az egyetlen, aki melletted áll...

2022. jún. 19. 18:26
 35/103 anonim ***** válasza:
19%
Mennyi álszent ember, vagy talán érzékeny pontot érint a kérdés? Ti is rusnyák vagytok, azért támadtok? Én szép vagyok, nem nagyon érdekel ki a szép, ki a csúnya. De aki nem szép, az tudja milyen érzés rusnyának lenni, lehet a kérdező nem akarja hogy ezt átéljék az unokái. Amúgy simán lehetnek szépek a unokák, ne írjuk le előre a meg se fogant gyerekeket. Sógornőm se egy bájos szirén, mégis gyönyörű fiút szült
2022. jún. 19. 18:26
 36/103 A kérdező kommentje:
34, azt mondtam, bocsi nem jol fogalmaztam, hogy nem ertem, engem miert zavar.
2022. jún. 19. 18:54
 37/103 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a volt ferjemtől egy olyan gyönyörű lányom született, hogy mindenki csodálja, piszeorr, szőke haj, mint egy baba. Egészséges, okos, sok a baratja, népszerű, jól tanul. Csak épp lelki nyugalom nem volt a volt ferjem mellett, nagyon gonosz ember, vegul a lanyom is elvette. Csak fotókon látom. Számít az is, hogy nyugalom legyen, becsület es tisztelet. Hogy ne csalja a fiad, ne érezze, hogy neki “jár a boldogság “ ha a fiad beteg lesz. Az, hogy valaki rút, nem garancia, hogy becsuletes is, de tudd, hogy a személyiség is fontos. Sok rút is becstelen vagy ha “megszepül” műtétek után es opciói lesznek, megváltozhat a személyisége is. Akkor lehet tudni, hogy ha sok opciója van es megis a fiad választja, vagy megnézed a személyiségét, mert azt is örökölhetik a gyerekek. Mennyire becsületes, hogy bánik másokkal? Van lelke? Ezek is legalabb olyan fontosak, mint a szépség
2022. jún. 19. 18:56
 38/103 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak rusnya és szép ember van, vannak átlagosak is. Mellesleg nem értem, miért lenne valaki azért "rusnya", mert fiúsan öltözik és kicsit husis. Ezt próbálom megtudni a kérdezőtől, de nem jön rá válasz...
2022. jún. 19. 19:05
 39/103 anonim ***** válasza:
23%

Peldaul egy “ledér” nő gyerekei szinten lehetnek becstelenek, csalók.

Régen ezért nézték meg ki milyen családból van, a hírnevet stb . Nem volt hulyeseg . Ma mar csak a testi adottságok számítanak es sok a ráfázás

2022. jún. 19. 19:10
 40/103 anonim ***** válasza:
92%
Kösz kedves utolsó.. a neveloapam egy alkoholista... De a falu vele vesz egy lapra.. elköltöztem 300 km.re aztan lessék egymást... Tanyasi paraszt.
2022. jún. 19. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!