Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?
En meg mindig orultem neki, hogy vekony vagyok (ha mar az arcom nem szep).
Nem szep, nem szimmetrikus, de ezt nem lehet leirni, hanem latni kell, az enyem sem szep, nagy az orrom. 😁
Nezd ha a fiad orra szép és kislányuk lesz, akkor a fiadra fog ütni.... es esetleg rád, kb 70% ban.
Ha fiú lesz azok általában az anyjuk vonásait öröklik, annak meg mindegy hogy nagy az orra.
Ha a fiadnak is nagy az orra, akkor a gyereknek is az lesz, ha lány is es a kettőjük orrából nyeri a formáját.
Attól is fugg a te családodban milyenek a gének.... mennyire voltak szépek, finomkák, vagy nagylábúak a nőtagok
Hmm..a sok kétszínű ember. Gondoljunk csak bele, hogy hányszor volt olyan, hogy valaki udvarolt, bepróbálkozott nálunk, de leráztuk, mert nem találtuk elég vonzónak az illetőt??? Ismerős???
Nem lehet mindenki szép, és ha valaki nem szép, akkor hiába mondjuk magunknak az ellenkezőjét, attól még az arc, arc marad. Mindenkinek vannak ilyen gondolatai, csak most itt sokan megjátsszák magukat. Nem nyerhet mindenki a genetikai lottón, nem lehet mindenki szépségkirálynő. Megértem ha ez miatt sokatokban régi sérelmek szunyókáltak- eddig!
Az egyik unokatesóm összejött egy rém ronda nővel. Hiányzott az összes foga, az arca teljesen sápadt volt, a szemei szürkék. Valahogy úgy egy az egyben kirázott a hideg, amikor ránéztem. Sajnos nem csak én gondoltam ezt, hanem mindenki más, de ezt felé nem mutattuk. Kedvesek voltunk vele és próbáltunk megbarátkozni a külsőjével- de ettől nem lett szebb!
Ha valaki csúnya, akkor csúnya, de ettől nem tartjuk rossz embernek!
Lehet, hogy engem sem tart mindenki vonzónak, de ha van is ilyen, akkor azt a véleményét megtartotta magának. És akkor mi van? Az ő véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!