Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom megmondani miért,...

Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?

Figyelt kérdés
De vajon miért, amikor egy rendes, kedves lány?
2022. jún. 19. 16:33
 51/103 A kérdező kommentje:

En meg mindig orultem neki, hogy vekony vagyok (ha mar az arcom nem szep).

Nem szep, nem szimmetrikus, de ezt nem lehet leirni, hanem latni kell, az enyem sem szep, nagy az orrom. 😁

2022. jún. 19. 20:23
 52/103 A kérdező kommentje:
De a nagy orr is lehet elonyos (Olivia Hussey) meg csunya is...tehat ezt nem lehet leirni, ha nincs osszhangban valaki arca az kevesbe esztetikus, mint egy szep, szimmetrikus arc, kb igy tudom elmondani
2022. jún. 19. 20:27
 53/103 anonim ***** válasza:
98%
Keress magadnak egy pasit!
2022. jún. 19. 20:30
 54/103 anonim ***** válasza:
19%

Nezd ha a fiad orra szép és kislányuk lesz, akkor a fiadra fog ütni.... es esetleg rád, kb 70% ban.

Ha fiú lesz azok általában az anyjuk vonásait öröklik, annak meg mindegy hogy nagy az orra.

Ha a fiadnak is nagy az orra, akkor a gyereknek is az lesz, ha lány is es a kettőjük orrából nyeri a formáját.

Attól is fugg a te családodban milyenek a gének.... mennyire voltak szépek, finomkák, vagy nagylábúak a nőtagok

2022. jún. 19. 20:57
 55/103 anonim ***** válasza:
85%
Az is előfordulhat h a gyerek egy távoli rokonra üt es nem hasonlít a szulőkre, de az ritka eset. Ha a te csaladodnak szépek a vonásai , akkor ha kislány az apjára üt mint mondtam, es ha a kislány fiút szül, szinten a te fiadra fog hajazni. Az y kromoszóma amely a fiút kódolja, kevesebb gént tartalmaz de ha nagyon erős a pasi génjei akkor jobban is hasonlíthat az apara . A genetika egy lottó. Az arc szimmetria azt mutatja hogy mennyire egészséges génjei vannak valakinek azert a szimmetrikus arc szépnek tűnik párzás szempontjából
2022. jún. 19. 21:10
 56/103 anonim ***** válasza:
12%
Kamu.
2022. jún. 19. 21:12
 57/103 anonim ***** válasza:
100%
51.: Más dolog a vékonyság, és más, ha lány létedre zéró melled van, és még a testalkatod is oszlop. Hiába volt hosszú hajam meg minden, semmi nőiesség nem volt bennem, utáltam az akkori testemet. Kb. mint egy androgün fiú hosszú hajjal, még szerencse, hogy az arcom nőies volt. Bármely husis lány jobban nézett ki, mint én. Nem ők, hanem én indultam hátránnyal, hiába nem gondolom, hogy ronda lennék.
2022. jún. 19. 21:52
 58/103 anonim ***** válasza:
100%
A legőszintébb jószándékkal tanácsolom neked, hogy a lány külsején való aggódást felejtsd el! Arra koncentrálj, hogy milyen belső értékei vannak, és mennyire erős a kapcsolatuk. A gyerekek külsején pedig ne parázz előre, azon imádkozz, hogy egészségesek legyenek. Nem feltétlenül igaz, hogy egy szép embernek minden könnyebb, a kisugárzás, személyiség fontosabb! Tanulságul: a sógornőm vékony, átlagosan szép, de te olyan rosszindulatú, sunyi, gonosz fúriát még nem láttál, érzelmileg bántalmazó kapcsolatban tartja a tesómat, mellesleg egy barátja sincs, a környezetében mindenkivel összeveszett, a saját testvérével is, kB mindenkit feljelent. Tedd össze a két kezed, ha a lány jóindulatú, barátságos, segítőkész! Ahhoz, hogy később családként működjenek, csak ez számít!
2022. jún. 19. 23:05
 59/103 anonim ***** válasza:
21%

Hmm..a sok kétszínű ember. Gondoljunk csak bele, hogy hányszor volt olyan, hogy valaki udvarolt, bepróbálkozott nálunk, de leráztuk, mert nem találtuk elég vonzónak az illetőt??? Ismerős???

Nem lehet mindenki szép, és ha valaki nem szép, akkor hiába mondjuk magunknak az ellenkezőjét, attól még az arc, arc marad. Mindenkinek vannak ilyen gondolatai, csak most itt sokan megjátsszák magukat. Nem nyerhet mindenki a genetikai lottón, nem lehet mindenki szépségkirálynő. Megértem ha ez miatt sokatokban régi sérelmek szunyókáltak- eddig!

Az egyik unokatesóm összejött egy rém ronda nővel. Hiányzott az összes foga, az arca teljesen sápadt volt, a szemei szürkék. Valahogy úgy egy az egyben kirázott a hideg, amikor ránéztem. Sajnos nem csak én gondoltam ezt, hanem mindenki más, de ezt felé nem mutattuk. Kedvesek voltunk vele és próbáltunk megbarátkozni a külsőjével- de ettől nem lett szebb!

Ha valaki csúnya, akkor csúnya, de ettől nem tartjuk rossz embernek!

Lehet, hogy engem sem tart mindenki vonzónak, de ha van is ilyen, akkor azt a véleményét megtartotta magának. És akkor mi van? Az ő véleménye.

2022. jún. 19. 23:59
 60/103 anonim ***** válasza:
97%
59.: Nincs ebben semmi álszentség, és nem csak a borzasztó csúnya és a szépségkirálynő titulus létezik. Kár belelátni sokat, csak annyit tudtunk meg, hogy a nő kicsit husisabb (mit meg nem adtam volna érte gimiben), arcra nem tetszik a posztolónak meg fiúsan öltözik, ami egy stílus, köze sincs a szépséghez. Szó nem volt arról, hogy a nő egy borzasztó csúnya valaki lenne, mint egy fogatlan személy.
2022. jún. 20. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!