Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom megmondani miért,...

Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?

Figyelt kérdés
De vajon miért, amikor egy rendes, kedves lány?
2022. jún. 19. 16:33
 71/103 anonim ***** válasza:
77%

Leendő anyósomra emlékeztetsz :D a párom bátyjának a felesége finoman szólva nem egy szép nő (szemtengely-ferdülés, fiús, "határozott" vonású nem túl szép arc, deformált kezek, nem kövér, de alaktalan, formátlan test), és tavaly az esküvőjük előtt csak azt hallgattam leendő anyósomtól, amit te csak a nevedet meg arcodat nem vállalva a neten mersz előadni: hogy az ő jóképű fia miért ezt választotta, kaphatott volna szebbet is, meg jajj mi lesz ha az unokák is kancsalok meg csúnyák lesznek stb.

Közben pedig ő sem egy szép asszony, és még finoman fogalmaztam :D az első unoka már megvan (terhes volt a menyasszony, azóta útban a második), leendő anyósomra hasonlít, szóval nem egy szép kisfiú - a szeme állását az anyjától örökölte. :D Csak azért mesélem ezt el, mert remélem, neked is az lesz a büntetésed a Jóistentől, hogy a gyerek rád, a csúnya nagyanyjára fog hasonlítani.

Mondjuk élek a gyanúval, hogy neked teljesen mindegy, hogy néz ki a lány, ígyis-úgyis utálnád. Leendő anyósom engem is utál, pedig nekem szép arcom meg jó testem van :D Jövőre tervezzük az esküvőt, nyilván már mindennek elhord a hátam mögött ahogy a menyével tette, csak nekem nyilván más "hibáim" vannak, nem a csúnyaság. A hozzád hasonló anyósoknak a világ legszebb, legjobb természetű nőjével is problémái lennének :)

2022. júl. 1. 21:19
 72/103 anonim ***** válasza:
100%
71.: Teljesen igazat adnék, de a leendő gyereknek ne kívánjuk rosszat a banya nagyanya miatt!
2022. júl. 1. 21:34
 73/103 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy kerüljön el, mert nem akarsz neki rosszat.
2022. júl. 1. 22:18
 74/103 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő a nem szép, hanem a világlátásod.
2022. júl. 17. 16:17
 75/103 anonim ***** válasza:
86%

Sok támadást kaptál, pedig te csak őszinte voltál, ráadásul önkritikus vagy, és keresed is a megoldást. Szapulni azt tudnak, segítő választ adni nem, ez sem jobb annál mint amit becsmérelnek.

Az embert lásd az emberekben, a csodát hogy ő is létezhet, úgy mint te, ne pedig a kinézetet, nem szépségversenyen vagy, ahol arra megy ki. A kinézetre sok variáció van, ez természetes hogy különbözőek vagyunk. Azért látod csúnyának mert nem a lényét figyeled meg. A lénye annak is szép aki külsőre valamiért nem jó érzéseket kelt benned, és annak is aki kiálhatatlan viselkedésű. Ahhoz hogy a lényét meglásd, el kell hallgatatnod a benned megjelenő negatív gondolatokat, hogy azok nélkül megfigyelhesd. Ne arra figyelj ahogy kinéz, vagy amit mond, hanem arra hogy ő csak boldog akar lenni, mint te.

2022. júl. 18. 17:25
 76/103 anonim ***** válasza:
100%
A kinézetén nem tud változtatni, de te dönthetsz úgy hogy figyelmen kívül hagyod a negatív érzéseidet. Lehet hogy sokan mások sem keresik emiatt a társaságát. Ez egy lehetőség a számodra hogy tegyél valami jót. Légy vele empatikus, adj neki szeretetet, annak ellenére hogy negatív érzelmeket vált ki benned, aminek az oka benned van, és ő arról nem tehet. Te sem tehetsz róla, de dönthetsz úgy, hogy tudatosan a jóságot választod. Lehet hogy az elején nem könnyű, de ha észreveszed a lényét, megszépül.
2022. júl. 18. 17:43
 77/103 anonim ***** válasza:
87%

Milyen jó hely lenne ez a világ, ha mindenki úgy gondolkodna mint a 75-76.

De sajnos teli van felszínes, ostoba emberekkel. Mindenki az alapján ítél hogy ki hogy néz ki, meg kinek mije van. Nem számít hogy milyen ember, a kérdező is írja hogy a lány kedves, rendes. De mit sem ér, ha ronda. Szomorú hogy itt tart az emberiség.

2022. júl. 18. 18:07
 78/103 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt se feledd hogy nem kötelező hogy a társaságát keresned, ilyen szempontból szabad vagy.
2022. júl. 18. 18:08
 79/103 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy lehetőség, bizonyos belső konfliktusok felderítésére, nem kötelező most megtenned el is halaszthatod, de ami késik nem múlik.
2022. júl. 18. 18:11
 80/103 anonim ***** válasza:
100%
Arra is lehetőség hogy jót tegyél, és arra is hogy megtaláld a békédet, valójában ajándék a lány.
2022. júl. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!