Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?
Figyelt kérdés
De vajon miért, amikor egy rendes, kedves lány?2022. jún. 19. 16:33
1/103 anonim válasza:
Most ez komoly? Miért te Cindy Crawford vagy?
2/103 anonim válasza:
Ezért is felesleges bemutatni a választotatt a szülőknek.
Amúgy meg azért mert felszínes vagy.
4/103 anonim válasza:
Lehet a lányt is zavarja hogy nem szép a leendő anyósa
5/103 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szép.
Azt se tudom, hogy miért zavar. Talán tudat alatt félek, hogy majd a gyerekei rá ütnek.
2022. jún. 19. 16:38
6/103 anonim válasza:
A te fiad ronda? Csak mert te sem vagy szép elmondásod szerint....
7/103 anonim válasza:
Mit értesz nem szép alatt? Amúgy se neked akar tetszeni gondolom...
8/103 A kérdező kommentje:
A fiam az apjára ütött, nem ronda. Mondjuk azt se tudom az exférjem anno mit látott bennem. 😄
Az összkép nem szép. Kicsit husi, fiúsan öltözködik, az arca sem kimondottan szép, de nem tudom ez miért zavar? Jó dolga van a fiamnak vele.
2022. jún. 19. 16:42
9/103 anonim válasza:
Nagyon felszínes vagy, nagyon sajnálom szegény lányt hogy ilyen anyósa van, gondolom szegény ha cigánykereket vetne se bírnád. Szerintem szégyelld magad.
10/103 anonim válasza:
Nem kell hogy neked tetsszen..
A fiadnak tetszik, vedd tudomásul és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!