Nem tudom megmondani miért, de tudat alatt zavar, hogy nem szép a fiam menyasszonya?
Husis-> kövér (vastag comb, nagy fenék, vastag derék)
Arc->nincsenek szép vonásai
Egyik sem előnyös, bárhogy is nézzük
Sokan akik műtik az orrukat es az új orral ismeri meg a férje, csodálkozik h a gyerekek hogy néznek ki 😅 aztan ...
Sok szep nőnek lesz rút gyereke es a fordítottja is igaz, sok rút nőnek lesz szep gyereke, attól függ hogyan kombinalódnak a gének, hatha van a kelléktárában jó gén is, ami szinten a pasi egy jó génjével találkozik es a vég eredmény jó lesz. Sokszor lattam szep nőnek olyan rút bagoly gyerekét h hihetetlen . Lehet műtött volt a nő 😅😅
A szépség annyira szubjektív, és nem egy szép és ismert embernek nem lesz olyan szép a gyereke, de mégis vannak emberek a földön akiknek még szép az a csemete
Sztem igaza van az ismerősödnek és csak csomot6keresel a kakan is
Ez a te belső vívódásod lehet, hogy a fiad szerinted nem olyan jóképű, hogy egy helyes lány legyen, és ez rád nézve kritika?
Érdekes.
Fura a psziché.
Lehet hogy nem a kinézetével van bajod hanem azzal hogy a fiaddal van.
Lehetne ő a világ szépe feneked akkor sem tetszene találnál kivetni valót.
Ha fiadnak megfelel és elég szép és jó ez a lênyeg.Nem neked kell őt elvenni és vele élni mutatkozni emberek elött
Hallodtad már azt hogy szép tál de üres.
Inkább legyen az a tál nem olyan gyönyörű de gazdagon megrakva. Ami az igazi érték!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!