Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki a hibás akkor, ha egy 20...

Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?

Figyelt kérdés
Az anya, vagy a lánya?

2022. máj. 31. 18:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/155 anonim ***** válasza:
85%
Én biztosan megtanítanám a gyerekemet tinikorában legalább alapszinten főzni. Az más kérdés, ha ő nem akar megtanulni, erőltetni nem fogom, oldja meg akkor úgy a kajálást, ahogy szeretné, 20 évesen már magáért felel. Viszont gondolom ezt a kérdést egy pasi írta ki, aki azt várná el, hogy főzzön rá a lány. Annak a pasinak azt üzenem, hogy tanuljon meg főzni, ne mást csicskáztasson.
2022. máj. 31. 20:44
 52/155 anonim ***** válasza:
88%

Zsenge koromban fennen hirdettem, hogy én aztán soha nem fogok főzni. Persze, könnyű volt, anyukám főzött. Aztán mégiscsak rákényszerültem, azon egyszerű oknál fogva, hogy a menzakaja nem felelt meg, étteremben meg mégsem ehettünk minden nap. Egyvalamit tartottam csak be: befőzés az nincs. Biztos meg tudnám csinálni, de erre nem vagyok hajlandó.

N

2022. máj. 31. 20:51
 53/155 anonim válasza:
58%

A lány, mert nem tanulta.

Az anya, mert nem tanította.

Az iskola, mert miközben tanulja a diák a 600 éve meghalt spanyolt királyt, meg a paralelogrammát, a másodfokú egyenlettel, addig nincs háztartástan, elsősegély, KRESZ, szerelés, ...

2022. máj. 31. 20:55
 54/155 anonim ***** válasza:
79%

18 éves koráig a szülő hibája, onnan már az övé.

Saját példa:

úgy kerültem ki egyetemre, hogy egy gázsütőt nem tudtam begyújtani, egy főtt tojást sem csináltam még, csekkbefizetésről meg nem is beszéljünk. Na ez a szüleim miatt volt, mert mindent maguk akartak csinálni (nem volt türelmük tanítgatni).

Viszont mikor kikerültem muszáj volt összeszednem magam. Így megtanultam youtube-ról tojást főzni, zöldséglevest csinálni, wct pucolni, apróbb javításokat megoldani stb.

Ma már jobban főzök mint anyám (de nagymamámig még kell fejlődnöm :D )

Szóval sosem késő! De innen a 20 éves lány felelőssége, akkor is ha a szülők miatt indul hátrányból.

28N

2022. máj. 31. 20:57
 55/155 anonim ***** válasza:
24%
A mai lányokat, fájó igazság ez minden lányos anyának, de rohadtul nem a bundás kenyér érdekli. Annál inkább más bunda vagy ma már bunda nélküli dolog. Tetszik vagy sem ez az igazság. Attól max ragacsos lesz a haja, nem olajszagú.
2022. máj. 31. 21:05
 56/155 anonim válasza:
33%
2022. máj. 31. 21:13
 57/155 anonim ***** válasza:
95%

Ha az anyja,apja nem tanította meg az egy dolog de ha őt érdekli hogy kell megcsinálni akkor neten keres videót és megtudja csinálni ugyanis nem túl komplikált:D

Minden fenn van a neten és a videók nagyon jók mert lépésről-lépésre bármi elkészíthető.Szóval a csaj a hibás ha ennyire életképtelen.

2022. máj. 31. 21:22
 58/155 anonim ***** válasza:
84%

Aki nem TUD megcsinálni egy bundáskenyeret, az fogyatékos. Mármint én sem csináltam még, mert nem igazán szeretem, de nem egy bonyolult kaja. Nagyon nem.

Az már más, ha valaki nem akar. Ebben senki nem hibás. Nem mindenki szeret főzni pusztán attól, hogy puncija van. Ha meg tudja oldani máshogy a kaját, akkor hajrá.

2022. máj. 31. 21:27
 59/155 anonim ***** válasza:
80%

Lehet én értettem félre de nekem ez"egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni" egy példának tűnt. Nem kifejezetten a bundáskenyér a lényeg benne.

De lehet én értem félre.

2022. máj. 31. 21:30
 60/155 anonim ***** válasza:
40%
5 évesen önszántamból, magamnak húslevest főztem. Mamám segített, a sparheltet kezelte, súgott anyum hogy ő most már beletenné azt a répát. Szar lett, de én csináltam magamnak! Csakis a lány a hibás, mert igénytelen és lusta. Kiguglizom a mai napig a recepteket ami nincs meg.
2022. máj. 31. 21:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!