Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki a hibás akkor, ha egy 20...

Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?

Figyelt kérdés
Az anya, vagy a lánya?

2022. máj. 31. 18:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/155 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy 38 éves férfi létemre nem tudom (elméletben max) hogy kell bundás kenyeret csinálni, mivel nem szoktam enni, akkor mi van?
2022. máj. 31. 19:20
 32/155 anonim ***** válasza:
54%
A lány. Ne tegyünk már úgy mintha nem nézhetne utána hogy kell ha egy ilyen egyszerű dolog gondot okoz neki. Az internet főzéshez is jó, nem csak sminkelésre meg csávóvadászatra.
2022. máj. 31. 19:27
 33/155 anonim ***** válasza:
29%
Miért bundáskenyeret "sem"? Azért ennél vannak sokkal egyszerűbb ételek is, ki mondja, hogy neki pont bundáskenyeret kell tudnia sütni? Amúgy is ott az internet, mindenki meg tudja nézni, hogy kell, ha szüksége van rá. Egyébként meg régebben az volt a ritkább, ha egy férfi ember tud főzni. Nem ez volt a dolguk. Gondolom a 20 éves lány is minimum érettségizett és vagy most is tanul, vagy dolgozik ő is. Akkor meg neki sem ez elsődlegesen a dolga.
2022. máj. 31. 19:30
 34/155 anonim ***** válasza:
72%
Is-is. Engem is kizavart anyám a konyhából, később pár fogást mégis megtanultam sütni-főzni. Örökké nem lehet a szülőkre mutogatni mindenért... Nem konkrétan a bundáskenyér itt a lényeg, hogy szereti-e, hanem a brutális életképtelenség, ami sokakat jellenez. Van, aki egy kenyeret se tud kenni magának...
2022. máj. 31. 19:38
 35/155 anonim ***** válasza:
94%

Az, aki ilyen hülye kérdést feltesz. Ha a kérdező a lánytól várja a kaját, akkor ne legyen béna, emelkedjen meg, és csináljon magának bundáskenyeret. Feltételezem van keze, és nem teljesen debil, úgyhogy menni fog.

Ha a kérdezőnek konkrét érintettség nélkül szúrja a szemét, hogy egy 20 éves lány nem tud bundáskenyeret sem csinálni (mert nincs keze, vagy teljesen debil), mit érdekli? Üljön vissza és nyugodjon meg, ez a lány gondja, nem az övé.

2022. máj. 31. 19:44
 36/155 anonim ***** válasza:
92%
Es mást tud?En pl.nagyon sok mindent tudok fõzni,viszont a tükör tojást nem mindig sikerül jól megsütnöm.Viszont nagyon ritkán készitem.
2022. máj. 31. 19:45
 37/155 anonim ***** válasza:
22%
Vagy a kérdező a lány, és önigazolást keres hogy a szüleire mutogasson még húsz évesen is.
2022. máj. 31. 19:46
 38/155 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem senki. Engem sem tanított senki főzni (sem egyéb házimunkára, nálunk “a gyerekek” egyáltalán nem voltak bevonva ezekbe), nem volt közös családi főzés, nem kellett segíteni stb. és engem sem érdekelt sokáig. 22-23 éves korom körül kezdtem el érdeklődni a dolog iránt, több receptet kipróbálni (internetről) stb., de előtte sosem készítettem semmit. Mindig megkaptam, hogy milyen életképtelen leszek… egyáltalán nem okozott gondot semmi ilyesmi, mindent megtanultam amire szükségem volt. Most is csak azokat az ételeket tudom elkészíteni, amiket magam is szeretek és ez nekem elég is. Szóval van több “alap” étel, aminek azt sem tudnám hogyan álljak neki, mert nem szeretem és ezért nem készítettem soha. Vagy vannak olyan dolgok is, amiket szeretek, de nem szívesen készítem el (pl. a nyers csirkehústól rosszul vagyok, nem bírom sem a kinézetét, szagàt, állagát) és emiatt csak nagyon ritkán szoktam. Sok minden persze nem sikerült elsőre, de rájöttem mit hogyan kell, nekem hogyan a legkönnyebb, hogyan ízlik stb.

Úgyhogy szerintem ezen felesleges rugózni. Nem mindenkit érdekelnek a konyhai dolgok, nem mindenkinek kell főzni (pl. más főz a családban vagy rendel) és, ha mégis úgy adódik, hogy valami miatt muszáj főzni akkor szerintem mindenki meg tudja oldani receptek alapján. Például én sem csináltam még bundáskenyeret soha, de nem hiszem, hogy gondot okozna. Túl van lihegve ez a téma.

2022. máj. 31. 19:47
 39/155 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem itt nem konkrétan a bundáskenyér tudományának a hiánya a probléma. A kérdező a beszédes SEM szóval írta ki.
2022. máj. 31. 19:50
 40/155 anonim ***** válasza:
56%
A lány. Attól hogy az anyja kiszolgálta, vagy nem tanította meg, magától még megpróbálhatta volna, egy 20 éves felnőtt már foghat mindent a szüleire. Az anya meg abban hibás ha nem tanította, és hagyta így felnőtté érni a gyerekét (mindegy hogy lány vagy fiú) hogy egy alapvető ételt se tudjon elkészíteni.
2022. máj. 31. 19:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!