Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?
Figyelt kérdés
Az anya, vagy a lánya?2022. máj. 31. 18:07
21/155 anonim válasza:
Bundáskenyér bazzeg…tojást felvered, belemártod a kenyeret majd az olajban megsütöd! Ez nagyon erősen életképtelen kategória, hogyha ennyi nem megy…
22/155 anonim válasza:
A csaj nagyon életképtelen akkor. Már minden fent a neten, talán még yt videó is van róla.
24/155 anonim válasza:
Az anyja elég életképtelenné nevelte akkor.
25/155 anonim válasza:
A szülők (igen, apuka is) azért mert nem tanították főzni a gyereket, a lány pedig azért mert nem lehet valami sok önállóság benne ez alapján. 15 évesen álltam neki magamtól sütni/főzni tanulni, mert felfogtam hogy egyszer el fogok elköltözni, és akkor apa nem rakja elém a paprikás krumplit, aztán nézhetek hogy most zacskós leves legyen, vagy ketchupos tészta. Ezt egy 20 évesnek pláne figyelembe kéne vennie, hacsak nem olyan munkája van, hogy megengedheti magának minden nap az éttermi ebédet.
26/155 anonim válasza:
Azért ez erősen nem a "nem tudja" kategória, nem akarja. Hogy miért az más ... Nem fogok tippelgetni, hogy miért, ezer oka lehet (utál főzni, fél a forró olajtól hogy kicsap stb), de ez szimpla nem akarás. Bárki megtudja. Ahogy a mosást elindítani is bárki eltudja, max nem akarja és könnyebb azt mondani, hogy nem tudom mint azt nem akarom.
28/155 anonim válasza:
Ö maga hiszen 20 éves felnött nö.
Otthon engem sem tanított meg senki fözni, 21 voltam mikor elköltöztem akkor tanultam meg mindent videòk alapjàn meg sajàt kísérletezgetéssel.
29/155 anonim válasza:
Senki. Felesleges bűnbakot keresni. Engem sem a főztömért vett el a férjem. Most meg már mindenfélét sütök-főzök. Az internet is a jó barátom, sokmindent megtanultam onnan is.
30/155 anonim válasza:
Lehet másban viszont nagyon jó a csaj,és ez kompenzálja hogy nem konyhatündér...egyébként egy közös vacsora elkészítése akár szuper esti program is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!