Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki a hibás akkor, ha egy 20...

Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?

Figyelt kérdés
Az anya, vagy a lánya?

2022. máj. 31. 18:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/155 anonim ***** válasza:
57%
Majd, ha szerelmes lesz, el fogja tudni készíteni:)
2022. máj. 31. 18:21
 12/155 anonim ***** válasza:
61%

"Olyasmit nem lehet számon kérni valakin, amit nem tanítottak meg vele."

Szóval, ha egy felnőtt ember nem tud befizetni egy közüzemi számlát.. akkor nem lehet számonkérni, mert nem tanították ezt meg neki az iskolába?

Vagy ha netán az a 20 éves lány teherbe esik, akkor felteszi a kezét, hogy ő bizony nem tehet róla, hisz "nem tanították meg az iskolába hogy hogyan védekezzen"

2022. máj. 31. 18:21
 13/155 anonim ***** válasza:
27%
Legfőképp az anyja. Nem csak azért mert nem mutatta meg neki hogy kell, hanem mert ő nevelte ilyenné a lányt hogy nem is érdekli hogy megtanulja.
2022. máj. 31. 18:25
 14/155 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy az apja. Ő is meg tudta volna tanítani, nem?

Szerintem ha egy húszéves fiú nem tud egy bundáskenyeret elkészíteni, az sem sokkal jobb.

Egyébként, ha nem került soha olyan helyzetbe azelőtt, hogy bundáskenyeret kellett volna készítenie, akkor érthető, hogy nem tudja. Majd ha olyan helyzetbe kerül, hogy főznie kell magára, megtanulja. Két klikk az interneten.

Én is ismerek sok olyan korombeli fiatalt, akik nem nagyon tudtak főzni, aztán kikerültek a szülői házból, és kénytelenek voltak megtanulni.

Egyébként talán a szülő felelőssége nagyobb ebben a helyzetben, hiszen ők mutatnak példát, adnak mintát a gyerekeknek. Ugyanakkor a kérdés továbbra is fennáll, hogy miért lenne baj, ha valaki valamit nem tud megcsinálni, amire azelőtt soha nem volt szüksége.

2022. máj. 31. 18:29
 15/155 anonim ***** válasza:
88%
Senki sem hibás. Engem sem tanított anyukám főzni, amíg el nem költöztem otthonról. Utána tanított meg, mert szükségem volt rá. A legjobb anyuka a világon, nagyon szeretem. Már 12 éve külön élünk a férjemmel, van 2 gyerekünk is, de a mai napig kérek segítséget Anyától, aki mindig a rendelkezésemre áll.
2022. máj. 31. 18:30
 16/155 anonim ***** válasza:
87%
Nos, 18 éves lányom van és marhára nem érdekli semmi házimunka, így bizony bundaskenyeret se tud készíteni. Igen, mutattam neki. Lexarja.
2022. máj. 31. 18:32
 17/155 anonim ***** válasza:
97%
A kérdés eleve hibás. Miért lenne bárki is hibás azért mert valaki nem tud elkészíteni egy bizonyos ételt?
2022. máj. 31. 18:34
 18/155 anonim ***** válasza:
90%
Én magamtól tanultam meg ,sose akarták megcsinálni nekem ,így megtanultam. Nem nagy dolog . Felvered a tojást villával egy tányérban ,só ,bors ,bele,aztán megforgatod benne,és bő olajban kisütöd. Ennyi
2022. máj. 31. 18:38
 19/155 anonim ***** válasza:
86%
Sok kontrolláló/túlféltő szülő van, aki sajnos nem elég türelmes a gyerekek tanításához, nem engedi kísérletezgetni, hibázni, aztán csodálkozik hogy olyan esetlen marad. Ez hiba. De a mai világban szinte mindent meg lehet tanulni az internetről, beleértve a bundáskenyér elkészítését is. Aki 20 évesen nem tudja egyedül feltalálni magát, az is hibás.
2022. máj. 31. 18:42
 20/155 anonim ***** válasza:
44%
Azért ahhoz milyen hülyének kell lenni hogy valaki ezt ne tudja megcsinálni? Nem kell mindennap csinálni, de ez egy alap dolog.
2022. máj. 31. 18:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!