Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?
Figyelt kérdés
Az anya, vagy a lánya?2022. máj. 31. 18:07
3/155 anonim válasza:
Mindkettő talán.
Anya azért mert nem tanította meg neki, a lány meg azért mert vagy szart bele vagy béna mint a sütőtök. Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, hogy ezt meg kelljen kérdezni...XD
5/155 anonim válasza:
Nem tudom, tanítsd meg és kész.
7/155 anonim válasza:
Attól függ a lány miért nem tudja megcsinálni. Mert az anyja nem engedte be a konyhába sem, nem hogy még tanította volna akkor az anyja, ha a lány nem akart tanulni vagy nem érdekelte a dolog akkor a lány, de akkor a lánynak nem is hiányzik ez a tudás és akkor hibának sem hívható.
8/155 anonim válasza:
Senki.
Sehol sincs elöírva, hogy valakinek, aki nem szakács, el kell tudnia készíteni egy bundáskenyeret vagy bármi egyebet.
Meg miért kellene egy "lánynak" tudni, és egy "fiúnak" miért nem lenne problémás?????
9/155 anonim válasza:
Nekem minden gyerekem - a fiaim is meg a lányaim is nagyon jól tudnak fözni, rengeteg féle mindent, de bundáskenyeret még soha nem csináltak, és nem is akarnak.
Én is életemben max. 5 alkalommal készítettem, annyira nem érdekes.
10/155 anonim válasza:
Olyasmit nem lehet számon kérni valakin, amit nem tanítottak meg vele. Amíg kicsik és segítenek olyankor szalad a konyha.:) Na, sokan ezt nem vállalják be. Pedig csak így lehet, ha hozzáférnek ők is az ilyen feladatokhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!