Szerintetek gáz ha a 20 éves öcsémet a szüleim,nagyszüleim puszilgassák mint egy csecsemőt?
Figyelt kérdés
De ezt ő is engedi pl amikor lefekszik az előtt ad a szüleim arcára egy puszit!Meg olyan iy van hogy apukám egy percig puszilgassa és ő hagyja!Tudom nevetséges de ez van!Mi a véleményetek?2022. márc. 25. 00:23
1/11 A kérdező kommentje:
Nagyszülei,keresztanyja is ilyenek!
2022. márc. 25. 00:23
3/11 anonim válasza:
Bár kaphatnék vagy adhatnék, de már nem lehetséges. 40 felé ballagok.
4/11 anonim válasza:
Te most felszólítod őt, hogy puszilgassa? Tudod mi a gáz? Hogy a gázon kívül más szót nemigen ismertek.
5/11 A kérdező kommentje:
Kiszólítsa fel hülyegyerek beszélj már normálisan ha szépen nem tudsz
2022. márc. 25. 11:37
6/11 A kérdező kommentje:
Te meg megengeded a gyerekednek hogy alkoholt igyon nekem 26 évesen egy kortyot nem ihatok de nem is szeretem
2022. márc. 25. 11:38
7/11 anonim válasza:
Puszilgassa - felszólítás, hülye gyerek két szó.
Puszilgatja - ténymegállapítás
Apám 90 évesen is puszilgatta a mamámat. És oda-vissza engem is. Nem éreztem soha kellemetlennek.
8/11 anonim válasza:
Bar kaphatnek én is… :) örüljön nekii
9/11 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező 26 éves, minimum +10 évet hozzáírt a korához.
10/11 anonim válasza:
"Te meg megengeded a gyereknek hogy alkoholt igyon"
Mi van? Kivel vitázol egyáltalán?
Ha olyan nyomorult vagy, hogy 26 évesen bármihez engedélyt kell kérned, az ne haragudj, a te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!