Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?
A fonalárak az egekben... jártál mostanában élelmiszerboltban? Ha megvarrsz magadnak valamit, azt többször fel tudod venni. Ha normálisan főzöl, nem porokat meg félkész kajákat, annak is van ára.
És ennyi erővel minden háztartásban, ahol a feleség háztartásbeli, a férj meg dolgozik, ott utóbbi egyben életképtelen is.
Most írtam a pohár vízről és a söprögetésről először, de mind1. 😅
Látom, hogy az a típus vagy, aki szeret mindent direkt félreérteni. Attól, hogy valaki dolgozik, még el tud maga után mosni egy poharat és egy tányért, meg tud magának kenni egy szelet kenyeret, csinálni egy teát / limót / kávét stb. Ha meg nem, akkor szimplán életképtelen, nem tudom, mi ezen a megdöbbentő.
#84 Ha az élelmiszerárak drágulnak, akkor a félkész/kész ételek is.
A boltban vett ruhákat is többször fel tudod venni egyébként, nem tudom feltűnt-e. Anyu például a nyáron varrt egy nadrágot, mert a legolcsóbb piaci árusnál se talált olyasmit 5000 alatt, ami vélhetően tartós. Megvette hozzá a szükséges anyagot, normális minőségben, árban már ott tartott, mintha készen vette volna, asszem még többe is került, csak ezt még ki is kellett szabni, megvarrni, stb. A kötögetésbe meg bele sem megyek, hogy milyen horribilis összeg tud lenni.
Egy húsz évesnek álltalában nincs annyi pénze egyébként, hogy a párja háztartásbeli lehessen, van aki szingli, vagy nem a párával. Addig is enni kell valamit, és mint mondtam, napi többször félkész/kész ételekre nem valószínű, hogy futja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!