Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki a hibás akkor, ha egy 20...

Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?

Figyelt kérdés
Az anya, vagy a lánya?

2022. máj. 31. 18:07
 131/155 anonim ***** válasza:
87%
Bocsánat az elírásokért, eléggé ínhüvely-gyulladásom van.
2022. jún. 21. 19:50
 132/155 anonim ***** válasza:
100%
130.: Anyám dettó ilyen! 😮 Otthon nem is próbálkozok a konyhával, tudom, hogy úgysem lenne jó.
2022. jún. 21. 19:50
 133/155 anonim ***** válasza:
100%
Még egy dolog: nem értek egyet azokkal, akikkel aki olvasni tud, főzni is tud. Akik ezt mondják, vagy mirelit dolgokat főznek, vagy túloznak. Egy csomó dolog nincs leírva. Ahogy valaki fönt már írt, nem írják, hogy darabos lesz a főzelék, vagy az ilyen házi praktikákat. Nem tudok most hirtelen példát mondani, de vannak dolgok, amik a konyhában tanulás közben elhangzanak, de egy netes receptbe nincsenek beleírva. Azt olyanoknak írják, akik azért fogtak már fakanalat. Nincsenek ilyenek leírva, hogy a sóskában nem hagyjuk benne a fém merőkanalat meg hasonlók.
2022. jún. 21. 19:52
 134/155 anonim ***** válasza:
100%
132-es: Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
2022. jún. 21. 19:53
 135/155 anonim ***** válasza:
100%
#130 most megnyugodtam, hogy nem csak én szenvedek ezzel :D Nekem apám ilyen, mert nálunk ő főz (anya is tud, csak nem szeret). Már ha a legalapabb instant kaját akarom elkészíteni akkor is odajön, kiveszi a kezemből a merőkanalat és elküld mondván "ő majd csinálja, a recept úgyse jó, ezt most miért így csináltam úristen". Egyszerűen képtelen tolerálni ha rajta kívül bárki más megpróbál valamit készíteni.
2022. jún. 21. 20:17
 136/155 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez az, dettó.
2022. jún. 21. 22:05
 137/155 anonim ***** válasza:
28%

#133 a rantasra es hasonlokra gondolsz hogy nem irjak le kulon a receptekben hogy hogy kell?

En szegyellnem ha nem tudnek egy bundaskenyeret se megcsinalni,kicsi korom ota be voltam engedve a konyhaba meg ha nem is tevekenykedtem mindig.

Ha aprobb dolgokat megengedunk a gyereknek pl ovodaskorban pogacsat szaggatni es hogy lassa mit hogyan kell vagy aprobb dolgokat elmagyarazunk akkor tudni fogja.

Ha nrm erdekli kesobb se akkor az az o szegyene es nem a szuloe.A szulo se teheti tonkre egy hulye kolyok miatt az idegeit!

2022. jún. 21. 22:12
 138/155 anonim ***** válasza:
85%
137.: Jaj hagyjuk már ezt a szülőpátyolgató, bezzeg a gyereket hülye kölyköző putri mentalitást! Azért is a gyerek a hibás, ha maga a szülő nevelte életképtelenné? És nem, nem azért, mert az idegeit kímélte... Amúgy se lett volna kötelező szaporodni.
2022. jún. 21. 22:34
 139/155 anonim ***** válasza:
23%

#138 en a szulo oldalat irtam le hosszabban,a gyerek is tehet sokszor valamit hogy megtanuljon bizonyos dolgokat

Putri mentalistas..?? Neked biztosan nincs se gyereked se testvered,latszik!

2022. jún. 21. 22:47
 140/155 anonim ***** válasza:
74%
Gyerekem nincs testvérem van. :D Nem is egy. :D Mi köze ennek a putri mentalitáshoz? Benéééézted.
2022. jún. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!