Ki a hibás akkor, ha egy 20 éves lány egy bundáskenyeret sem tud elkészíteni?
Figyelt kérdés
Az anya, vagy a lánya?2022. máj. 31. 18:07
91/155 anonim válasza:
De, még valahol akkor is az. 😅
92/155 anonim válasza:
Kb. ugyanaz a szint, mint a tea. Ha vendég jön hozzád, nézel, mint hal a szatyorban?
94/155 anonim válasza:
#89 Pontosan. Szerintem az életképességnek az egyik alapvető eleme az, hogy okosan tud valaki gazdálkodni a pénzzel és idővel. Ha olcsóbban, kevesebb idővel meg tud valamit oldani számára ugyanolyan jó, vagy jobb minőségben, akkor az egy életképes dolog. De jelenleg az ételek terén nem ez a helyzet. Persze, ha valaki megteheti oldja meg akár drágábban, ha neki kényelmesebb, de akkor sem praktikus nem tudni főzni, mert bármikor közbejöhet valami, amikor szüksége lesz rá.
95/155 anonim válasza:
Hajrá, mindjárt meglesz a 100 komment... :)))
Gazdaglány sztorik, 34. évad, 12. epizód.
96/155 anonim válasza:
93.: Hozzám se. Hogy jön ide a váratlanság? Ha jön vendég (nyilván bejelentve), alap, hogy megkérdem, kér-e valamit inni, és a minimum, hogy tea, kávé, esetleg ásványvíz legyen a reptertoáron. Pofám leszakadna szimpla csapvizet odavágni.
97/155 anonim válasza:
Úgy, hogy ha tudom, hogy jönnek, veszek instant "kávét". Meg minden egyebet. Még senki nem követelte, hogy legyen kávéfőzőm.
98/155 anonim válasza:
Te tényleg szándékosan félreérted, vagy a memóriád rossz, vagy nem tudsz szöveget értelmezni? 🤷 Minden bántás nélkül... Hol írtam, hogy legyen kávéfőződ? Előbb is ezzel jöttél, akkor sem mondta ezt senki. Nekem sincs, nem is kávézok már (ezt is leírtam), mégis megcsinálom 2-3 perc alatt.
99/155 anonim válasza:
Nálam az, hogy "nem tud kávét főzni", normális kávét jelent, nem azt, hogy nem tud egy zacskót beleüríteni egy bögrébe. Ennyire retardáltnak nem néztelek se téged, se senkit.
100/155 anonim válasza:
Szerintem te ne nézzél senkit retardáltnak ilyen kommentek után. 😅 A géppel főzött kávé és a zacskós, ócska instanton kívül lehet máshogy is főzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!