Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/144 A kérdező kommentje:

" A Mekivel kapcsolatban Anyuddal értek egyet. Műanyag, fos kaja. "

Persze, ma már én sem ennék ott. De kisebbként imádtam, főleg a játékok miatt szerintem.

"Szerintem inkabb az az életképtelen aki gyakorin kerdezi meg hogy miert durci az anyja mert o designer taskat kapott"

Akkor minek válaszolsz?

2021. dec. 18. 17:04
 62/144 anonim ***** válasza:
84%

60-as! 35 évesen hogy lennék eltartott kisgyerek?

Engem senki sem támogat anyagilag. Édesanyám már nem él, apám meg egy szar alak, nem is beszélünk évek óta. Nekem nincs családom, akire számíthatnék. Hát ezért költök annyit a macskámra, ill állatmenhelyeket támogatok.

Nem azt mondtamy hogy aki nem keres ennyit az nem ember. Csak nekem rohadt ellentmondásos és szánalmas, hogy ha valaki nem minimálbéres, azt azonnal letámadják meg lepontozzák.

2021. dec. 18. 17:05
 63/144 anonim ***** válasza:
89%

63-as! Én nem a kérdező vagyok :)

Én is arra és annyit költök, ami bőven belefér

2021. dec. 18. 17:06
 64/144 A kérdező kommentje:

" Nekik telik ra, nyilvan megveszik, jol csinaljak. Itt viszont megis van konfliktus, anyadnak is szúrja a szemet a dolog. Szoval azert elgondolkoznek azon hogy miert is lehet baja neki. "

Anyámnak a férjével is baja van éppen. Szegény már november óta kérdezi, mit vegyen anyának karácsonyra, mert minden évben ezen megy a balhé Szenteste, hogy nem jó az ajándék, amit kapott. Mert mindig előre elkezdi kérdezgetni, hogy mire vágyik anya, mit vegyen, ő meg rendületlenül azt válaszolja, hogy semmit. Majd mivel nem igazán jó az ajándékválasztásban, vesz neki ajándékutalványt. Douglasba, Zarába, szóval ilyen plázás üzletekbe. Anya meg ezen felháborodik, hogy "idén is csak ezzel lett kiszúrva a szeme, nagyon kreatív".

Aztán ma elmentek meglepetés programra, ami kiderült, hogy az lett volna, hogy akkor anya válasszon magának ajándékot. Ő pedig ezen megsértődött, hogy ennyi erővel saját maga is megvehetné... Azóta ezen áll a bál, mióta hazajöttek.

Szóval az anyámnak elég sok minden baj.

2021. dec. 18. 17:07
 65/144 A kérdező kommentje:

"Nem azt mondtamy hogy aki nem keres ennyit az nem ember. Csak nekem rohadt ellentmondásos és szánalmas, hogy ha valaki nem minimálbéres, azt azonnal letámadják meg lepontozzák."

És hazudik is!! Ez nagyon fontos, hiszen nyilván mi is kamu táskát vettünk a boltban, én is mit keresek itt, ha jobb életszínvonalon élünk.

2021. dec. 18. 17:08
 66/144 anonim ***** válasza:
83%
65-os, nem neked mondtam. Aki felnőtt, sajat magat tartja el, az felolem az ablakon is kiszorhatja a pénzét engem az sem erdekel. Orulok hogy sikerult neki. De amikor ilyen kis csitri gyerekek varjak el a szülőktől..mostmar nem is az iphone-t, mert az mar alapnak szamit nekik, hanem az 1 milkás táskát az úgy gáz. És akkor még ez a kisgyerek pofazik itt annak aki FELNŐTT es nem keres jol. Tiszteletlen. Ezert mondtam hogy majd megnézzük ha nem lesz kedves apuka, akkor majd mennyit keres. Szoval jobb lenne nem lenézni azt aki szegényebb.
2021. dec. 18. 17:08
 67/144 anonim ***** válasza:
28%
Ne haragudj, de Anyud egy igazi savanyú p*csa...
2021. dec. 18. 17:09
 68/144 A kérdező kommentje:
69-es, a tiszteletet ki kell érdemelni! És aki kioktat, elhord itt mindennek, az nem sokat tett azért, hogy tiszteljem bármiért is.
2021. dec. 18. 17:10
 69/144 anonim ***** válasza:
71%

62, az ajándékozás nem azért van, hogy megvedd a másiknak, amit nem tud, hanem hogy megmutassa, figyelsz rá, ismered, tudod minek örülne. Az ajándékozás a törődés jele(kellene, hogy legyen).

A gyerrktartásnak az összes! Költséged fedeznie kellene, nem csak a felét. Látod azt hiszed apád jófej, pedig nem, anyád az, mert felez. Neki semmit sem kellene rád költeni, ő az idegszálaival fizet érted normális esetben. apádnak a rezsi rád eső részét, lakhatást(lakásamortizációt) különórákat, sulikat, ruhát, hobbit, ételt, fogyócikket, szórakozást, minden ilyesmit kellene fizetnie, ez a díj a tartásdíj, a létezésed költségeit fedezi/fedezné, de anyád olyan jófej(hülye) hogy ezt mind felezi apáddal, és szerinted az apád rendes. Hát betojok! És az összegekről tudsz?

2021. dec. 18. 17:11
 70/144 anonim ***** válasza:
75%

69-es! Soha nem néztem le senkit. Márcsak azért sem, mert rohadtul nem születtem gazdag családba. Amim van, magamnak köszönhetem. A barátaim nagy része szerényebb körülmények közt él, ami pont azért van, mert velük nőttem fel. Jómódúbb barátaim is vannak, de csak nagyon kevesen, mert a burzsuj mentalitástól hányok...

Kevés a gazdag, de normális ember.pláne itt...

No de mindegy, nem ez a téma.

Amit írtál, azzal maximálisan egyetértek. Gáz, ha egy 16 éves gyerek ilyen tételeket vár el. De itt nem erről volt szó. Csupán vágyott rá, megkapta. Ha kikövetelte volna, akkor én is azt mondanám, hogy gáz, és az anyjának van igaza.

2021. dec. 18. 17:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!