Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
 101/144 anonim ***** válasza:
31%
Nem a 95-ös vagyok, de szerintem téged sokkal inkább kell sajnálni. Csak próbálj meg elgondolkodni azon, hogy miért.
2021. dec. 18. 17:52
 102/144 A kérdező kommentje:

Minek írnám le? Hogy abba is belekössetek, kötözködjetek a semmin?

Neked szar, nekem pedig az egyik legjobb ajándékom. Fogadd el, lépj tovább.

2021. dec. 18. 17:53
 103/144 anonim ***** válasza:
55%

Emberek szerintetek csak egy hónapig fogja használni?😂 Jön a téli szünet, ahhoz hogy ide oda elmenjen tökéletes. Majd jön a nyár is, szintén viheti magával, ha nem kell sok cuccot vinnie. Ha pedig tényleg vágyott már rá régóta és tetszik is neki, akkor évekig is hordhatja magával bárhova, ha esetleg megunja (megeshet, senkinek semmi köze hozzá), akkor el tudja adni, mert vannak akik meg fogják venni, főleg ha egy kicsit is olcsóbban adja és jó állapotban lesz. Ráadásul vannak olyan márkaboltok, ahol régebbi modelleket is beszámítanak, ha esetleg másikat akar venni.

Ti pofáztok itt a tiszteletről és nevelésről, ehhez képest ti beszéltek úgy a kérdezővel, mintha egy elkényeztetett hülye gyerek lenne, miközben a ti stílusotok a bicskanyitogató, és valószínűleg elég sokan állnának így hozzátok, mert úgy akarjátok megítélni őt, hogy lóf*szt nem tudunk róla, azon kívül, hogy kapott egy drága táskát és elváltak a szülei.

2021. dec. 18. 17:53
 104/144 anonim ***** válasza:
58%
Jójó, nem kell bevédeni a hülyegyereket. Nem tudom, én sem vagyok szegény, de nekem egy 10 ezer forintos Zarás táska is tökéletes ahhoz hogy belerakjak egy telefont es elmenjek ide-oda, és az enyém is bírja sokáig. Úgy mondjátok, mintha ez alap dolog lenne hogy LV táska kell ahhoz hogy kimozdulj. 😀 Ha meg ellopják a cigányok, mert felismerik hogy eredeti (már ha az) akkor meg mehet a sírás az új táskáért, és amilyen idióták a szülők, meg is veszik. Egy 16 éves kislány nem tud az ilyen dolgokra vigyázni.
2021. dec. 18. 17:57
 105/144 A kérdező kommentje:

104-es, hogy beszélsz már megint? Az én apámat szidjátok orrba-szájba, de legalább engem a szüleim megtanítottak viselkedni, és nem káromkodni nonstop.

Nyilván egy Zara táskába is beleteheted a dolgaidat, ahogyan egy Tesco szatyorba is. Kit érdekel?

2021. dec. 18. 17:58
 106/144 anonim ***** válasza:
92%

Nem azt mondtam, hogy egy olcsóbb táska nem lenne megfelelő erre, de most őszintén, miért baj, hogy neki egy drága táskája van? Ha ellopják tőle fogják ellopni, nem tőled, nem tőlem, nem a szomszédomtól, hanem tőle. Az már az ő baja legyen.

De itt már nagyin durván átment a dolog személyeskedésbe, és pár mondata alapján (hozzátenném, szerintem korrekt válaszokat adott), aggatnak rá olyan jelzőket, amik lehet, hogy teljesen alaptalanok.

Bocsi az igazságérzetemet nagyin zavarja ez az egész "áldozathibáztatás" (igen, direkt van idézőjelben)

2021. dec. 18. 18:02
 107/144 A kérdező kommentje:
Igen, belemagyaráznak dolgokat, olyanokat, amiket le sem írtam. (Pl hogy írtam volna, hogy olcsóbb táska nem megfelelő?!) Utána meg ezen pörögnek és egymást hergelik. Totál feleslegesen.
2021. dec. 18. 18:03
 108/144 anonim ***** válasza:
74%

Szörnyű, ahogy meglett, felnőtt emberek osztják a kérdezőt.

Én is közelebb vagyok már a negyvenhez, mint a harminchoz, de szerintem nincs gond a stílusával.

Nyilvánvalóan gazdag családból jön, de nem értem, az miért baj?

Egyáltalán nem volt lekezelő senkivel, nem bunkóskodott, semmiféle attitűdje nincs.

Ti meg azt tárgyaljátok, hogy mi van a táskájában, inszinuáltok, stb.

Nagyon gáz.

2021. dec. 18. 18:09
 109/144 anonim ***** válasza:
33%

Jó magyar tarsadalom. Amikor a csóró, életunt proli egy 16 évest ócsáról és szidja a szüleit, mert irigy mint a kutya...

És ti beszéltek tiszteletről?

Titeket is inkább nyelt volna le anyuci. Nem lenne annyi élősködő segélyen tengődő p@raszt

2021. dec. 18. 18:09
 110/144 anonim ***** válasza:
18%
És ezek mennek el Orsósra szavazni 2 kiló krumpliért xD
2021. dec. 18. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!