Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
 121/144 anonim ***** válasza:
26%
Anyukád rajtad vezeti le a sérelmeid.Ne érezd rosszul magad.
2021. dec. 18. 18:56
 122/144 anonim ***** válasza:
32%
Nekem kamuszagú. Nem olvastam el a válaszokat, lehet már más is kérte, de ha valóban kaptál egy ilyen táskát és nem csak idejársz gazdagosdit játszani, akkor fotózd le és tegyél mellé egy cetlit amire az van ráírva hogy gyakori. Figyeljétek meg hogy el fog tűnni.😃 Nyakamat rá, hogy semmit nem tud felmutatni. Ez felér egy beismerő vallomással.
2021. dec. 18. 19:57
 123/144 anonim ***** válasza:
23%
persze, vmi kamu piacos kínai szart kapott oszt most azt hiszi o kim kardashian xdd
2021. dec. 18. 20:06
 124/144 A kérdező kommentje:

Miért bizonygatnék bármit idegen embereknek, akik oldalakon át csak beszólogattak?

Persze, kamu a táska, sőt, igazából csak egy Lidl szatyor, amire én rajzolgattam rá a márkajelzést.

Istenem🤦🏼‍♀️

2021. dec. 18. 20:12
 125/144 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, majd az árcédulát is hagyd rajta a tatyódon, hadd villogjál, úgy igazán :)
2021. dec. 18. 20:17
 126/144 anonim ***** válasza:
39%

“Miért bizonygatnék bármit idegen embereknek, akik oldalakon át csak beszólogattak?”

Ennyi emberek, megmondtam! Jön a kifogásokkal, annyira de annyira átlátszó ez a duma. Most már biztos, hogy a kérdés kamu. Magában jót röhög az tuti, de az is lehet, hogy egy dilis felnőtt, aki ilyen kamukat talál ki, tininek kiadva magát. Szép próbálkozás volt, sokan bevették.

2021. dec. 18. 20:32
 127/144 A kérdező kommentje:
Ez nem kifogás. Tény. Kisujjamat nem mozdítanám, hogy az itteni fröcsögőknek bármit bizonyítsak. Gondoljatok, amit akartok.
2021. dec. 18. 20:51
 128/144 anonim ***** válasza:
63%
Elég nagy arcod van, kérdező. Hogy létezik, hogy otthon, anyáddal szemben nincs...?
2021. dec. 18. 20:59
 129/144 anonim ***** válasza:
21%
Hülye lenne bármit is bizonygatni nektek. Szanalmasan szar életetek lehet xD
2021. dec. 18. 21:02
 130/144 A kérdező kommentje:

"Hogy létezik, hogy otthon, anyáddal szemben nincs...?"

Nyilván van, azért folytatódik mindig a balhé.

2021. dec. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!