Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?
Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.
Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.
Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...
De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.
Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.
16/L
Az én korrekt válaszaim meg figyelmen kívül vannak hagyva, de szidókra bezzeg mindenki reagál..
A kérdező attól, hogy tud fogalmazni, nem értékesebb a tàrsainál, azok nem értéktelennebbek nàla, mert más körökben forognak. Ezek nem emberi értékek. A kérdező több válaszban is bevédi a provokáló apucit, mert az ajándékokat ad, az anyja negatív érzelmeit, aki minden költségét felezi, pedig nem kellene neki, meg hisztériára alacsonyítja le, és úgy gondolja megérdemel valamit, csak mert szeretné.
Ha suttyó fogalmazásmóddal írna más életkörülményekből alacsonyabb értékű ajàndékkal, mindenki szidná, de a fogalmazásmódján senki nem lát túl, meg a vágyott helyzetén..
Arányosan csökkentve a körülményeit: Képzeljétek már el, hogy azt látjàtok igénytelenül leírva, hogy anyuka 200 nettóból tartja el a gyereket, tehetősebb apuka fizet havi 40 gyt, meg az ebédbénzt és pepcós ruhák felét, majd 400 ezres ajándékot ad a gyereknek nem először, és energiaital vesz neki, pedig az anyja nem engedi, meg kitudja még hogy tesz alá, a gyerek még isteníti az apját és hisztérikázza az anyját.. ugyanez a sztori más környezetben..
Ahogy viselkedik a kérdező, az nem korrekt, amit az apja csinàl, az sem.
#113, nálunk pont ez történt. Tehetősebb apuci vásárolt a nálam elhelyezett kiskorúnak egy 1 millió forintos motort - engem nem kérdezett meg -, aminek a biztosítását és a benzint az én kellemes kötelességem volt kifizetni, noha nem engedhettem volna meg magamnak.
És ez nem más, mint a "hogyan b.sszunk ki a pénzünk segítségével az elvált feleséggel, hogy közben mi legyünk a jófej szülők"
Ps: amikor a gyermek motorbalesetet szenvedett, és nekem kellett eldönteni, hogy csavar, lemez vagy drót kerüljön a karjába, jófej apuci sehol nem volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!