Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
 111/144 anonim ***** válasza:
90%
Ahaa.. bezzeg amikor egy egyetemista tesz fel kérdést, hogy baj e hogy otthon lakik, akkor hogy el van hűlve mindenki, hogy ezt hogy képzeli, meg elkenyeztetett csicska szar… adjon a rezsibe is bele. Pedig az egy jóval életszerűbb helyzet.
2021. dec. 18. 18:17
 112/144 anonim ***** válasza:
0%
Egyetemistaként ciki is még aszülőkön élősködni
2021. dec. 18. 18:21
 113/144 anonim ***** válasza:
68%

Az én korrekt válaszaim meg figyelmen kívül vannak hagyva, de szidókra bezzeg mindenki reagál..

A kérdező attól, hogy tud fogalmazni, nem értékesebb a tàrsainál, azok nem értéktelennebbek nàla, mert más körökben forognak. Ezek nem emberi értékek. A kérdező több válaszban is bevédi a provokáló apucit, mert az ajándékokat ad, az anyja negatív érzelmeit, aki minden költségét felezi, pedig nem kellene neki, meg hisztériára alacsonyítja le, és úgy gondolja megérdemel valamit, csak mert szeretné.

Ha suttyó fogalmazásmóddal írna más életkörülményekből alacsonyabb értékű ajàndékkal, mindenki szidná, de a fogalmazásmódján senki nem lát túl, meg a vágyott helyzetén..

Arányosan csökkentve a körülményeit: Képzeljétek már el, hogy azt látjàtok igénytelenül leírva, hogy anyuka 200 nettóból tartja el a gyereket, tehetősebb apuka fizet havi 40 gyt, meg az ebédbénzt és pepcós ruhák felét, majd 400 ezres ajándékot ad a gyereknek nem először, és energiaital vesz neki, pedig az anyja nem engedi, meg kitudja még hogy tesz alá, a gyerek még isteníti az apját és hisztérikázza az anyját.. ugyanez a sztori más környezetben..

Ahogy viselkedik a kérdező, az nem korrekt, amit az apja csinàl, az sem.

2021. dec. 18. 18:24
 114/144 anonim ***** válasza:
45%
112, miert lenne ciki? egyetem mellett vagy nem tud dolgozni az ember, vagy dolgozik, de azert hogy felretudjon tenni, amit a szülők ha jofejek nem fognak tole elvenni. szerintem ez sokkal érthetőbb, mint kikövetelni egy cigós taskat 1 milkaert. de kinek mi. valoszinu ti sose fogtok eljutni egyetemre, szval fingotok nincs a valo eletrol:D
2021. dec. 18. 18:30
 115/144 anonim ***** válasza:
7%
Ez neked korrekt válasz? XD Remélem nem szaporodsz. Na inkább aludj, nemsokára kezdődik az esti műszak xD
2021. dec. 18. 18:30
 116/144 anonim ***** válasza:
7%
114, Jelenleg is tanulok, csak ehhez nem kell máson élősködnöm. Magam teremtettem meg a feltételeit. Kivártam. Most tanulok, végzős vagyok, egyéb kérdés? Vagy szerinted az a való élet, ha valakit a szülei tartanak el felnőttként is? Inkább felkötném magam
2021. dec. 18. 18:32
 117/144 anonim ***** válasza:
86%

#113, nálunk pont ez történt. Tehetősebb apuci vásárolt a nálam elhelyezett kiskorúnak egy 1 millió forintos motort - engem nem kérdezett meg -, aminek a biztosítását és a benzint az én kellemes kötelességem volt kifizetni, noha nem engedhettem volna meg magamnak.

És ez nem más, mint a "hogyan b.sszunk ki a pénzünk segítségével az elvált feleséggel, hogy közben mi legyünk a jófej szülők"

Ps: amikor a gyermek motorbalesetet szenvedett, és nekem kellett eldönteni, hogy csavar, lemez vagy drót kerüljön a karjába, jófej apuci sehol nem volt..

2021. dec. 18. 18:39
 118/144 anonim ***** válasza:
75%
Megint olyan dolgot kevertek ide aminek semmi köze a kérdéshez😂 arról ráadásul szó sem volt, hogy bármit is követelt volna. Az meg hogy te nem engedheted meg magadnak, hogy külön költözz (ami nem baj, drágák az albérletek, ráadásul most, hogy egy csomó ideig online oktatás volt, meg sem érte a legtöbb esetben), a kérdező táskájával nincs összefüggésben.
2021. dec. 18. 18:39
 119/144 anonim ***** válasza:
66%
#118 azért ez sem ugyanaz. A táskának csak egy egyszeri ára volt, nem baleset veszélyes, nincsenek rejtett költségei, nem kell biztosítást fizetni stb. Nyilván szemétség volt, amit tett az apa a motorral, de nem állítható parhuzamba ezzel az esettel szerintem.
2021. dec. 18. 18:42
 120/144 anonim ***** válasza:
55%
Ja, hogy jön egy motor egy táskához?
2021. dec. 18. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!