Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
 91/144 A kérdező kommentje:

Elég sok választ kaptam, nagyon sok nem is az eredeti kérdésre érkezett. A normálisakat köszönöm, de szerintem lezárhatjuk ezt a témát, mert nagyon elment más irányba a dolog.

További szép estét, hétvégét nektek!

2021. dec. 18. 17:42
 92/144 anonim ***** válasza:
68%
Szóval havi kb 3x használnád a táskát. Jó vásárlás volt. Az a baj, hogy neked lehet pofázni, úgysem fogod fel. Alapnak veszel mindent, meg hogy neked ez jár. A stílusod meg undorító, látszik, hogy megveszik neked a sok szart, de nevelni meg elfelejtettek.
2021. dec. 18. 17:42
 93/144 A kérdező kommentje:

Miért, te havi háromszor hagyod el a házadat a munkahelyeden kívül?

Ritka ingerszegény életed lehet.

2021. dec. 18. 17:44
 94/144 anonim ***** válasza:
33%

..."vagy utazunk, oda tökéletes."🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Max egy buliba tökéletes. Csak le ne tedd, nehogy ellopják!🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2021. dec. 18. 17:46
 95/144 anonim ***** válasza:
32%
Én most egy 16 évesből indultam ki.. gondolom nem sok dolgod van, most is itt irkálsz már 3 órája. Meg ahhoz hogy elmenj a sarki kisboltba, meg gimis farsangra, nem hiszem hogy LV táska kéne. Amúgy meg úgy volt hogy nem válaszolsz többet. 😆
2021. dec. 18. 17:47
 96/144 A kérdező kommentje:
Repülőre felvinni igen, tökéletes. Nyilván 2 heti ruhát nem ebbe terveztem bepakolni. Nem gondoltam, hogy ennyire meg kell magyarázzam ezt...
2021. dec. 18. 17:48
 97/144 anonim ***** válasza:
75%

Igaza van anyádnak, apád megvesz téged kilóra. Te meg azt hiszed, hogy a cuccaidtól több leszel.

Pedig nem.

2021. dec. 18. 17:48
 98/144 A kérdező kommentje:

95-ös, dehát ennyi buta "választ" nem lehet kihagyni szó nélkül. :)

Ha neked 16 évesen a sarki bolt volt a program, hát sajnállak.

2021. dec. 18. 17:49
 99/144 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a tárgyaktól több lehet bárki. De most ha én erre vágytam, ez tetszik, miért kell oldalakon át szidni? Anyám nem csinált ekkora hisztériát, mint itt néhányan.
2021. dec. 18. 17:50
 100/144 anonim ***** válasza:
17%
Miért neked mi a program? Minek kellett ez a szar?
2021. dec. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!