Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/144 anonim ***** válasza:
23%
Mégis mennyibe került az a táska...?
2021. dec. 18. 15:14
 2/144 A kérdező kommentje:

Árat direkt nem írtam, nem is szeretnék ide írni nyilvánosan.

Mert valakinek teszem azt, a 15.000 forint is sok pénz, másnak ennek a sokszorosa sem számít.

Itt az a lényeg, hogy régóta vágytam valamire, amit az apám megvett nekem, mint karácsonyi ajándék. Anyámnak ez semmibe sem került, mégis halálosan fel van háborodva és "nincs eszén". Pedig apa ettől függetlenül ugyanúgy fizeti a gyerektartást, meg az egyéb kiadásaimnak a felét (különórák, suli stb.). Pl. ha anyáékkal megyek nyaralni, anyám mindig elkéri az én részem felét apától, ha apa visz, nem nyújtja be sem előtte, sem utána a számlát, hogy akkor forintra pontosan kéri 3 napon belül a pénzt.

2021. dec. 18. 15:22
 3/144 anonim ***** válasza:
31%
Anyud tipikus nő
2021. dec. 18. 15:24
 4/144 anonim ***** válasza:
83%
Mert anyud rajtad vezeti le azt a feszkót, amit apáddal kapcsolatban még mindig érez. Apud éli az életét, ez fáj neki. Irigy a boldogságára. Szinte biztos vagyok benne.
2021. dec. 18. 15:29
 5/144 anonim ***** válasza:
85%
Attol meg hogy elváltak, apad is az egyik szulod, idézőjelben neki is kötelessége ajándékot adni. Mivel meg 16 vagy, dolgozni nem nagyon tudsz, ezert alap hogy megvesznek neked egy 20ezres hátizsákot karácsonyra ha azt kivanod. Ha ennyire kivan anyud, miert nem vette meg o, ha mar 2 eve ezt akarod?..
2021. dec. 18. 15:34
 6/144 anonim ***** válasza:
15%
Mert jó eséllyel ő vért izzad, hogy egyedül boldoguljon, apád meg kilóra megvesz.
2021. dec. 18. 15:45
 7/144 A kérdező kommentje:

1. Nem kell vért izzadnia, vezető pozícióban dolgozik.

2. Nincs egyedül az anyám, évekkel ezelőtt újraházasodott.

3. Apa rendesen fizeti a gyerektartást is, plusz minden egyéb kiadásnak a felét.

2021. dec. 18. 15:48
 8/144 A kérdező kommentje:
De azért elég beszédes, hogy valaki szerint ha ajándékot kapok KARÁCSONYRA az APÁMTÓL, akkor az egyenlő azzal, hogy kilóra megvettem.. :D
2021. dec. 18. 15:53
 9/144 A kérdező kommentje:
megvett
2021. dec. 18. 15:53
 10/144 anonim ***** válasza:
8%

De azért elég beszédes, hogy valaki szerint ha ajándékot kapok KARÁCSONYRA az APÁMTÓL, akkor az egyenlő azzal, hogy kilóra megvettem

Bizony lehet egyenlő, ha egyébként tesz rád magasról, gyerektartást nem fizet és az a cél az ajándékkal, hogy anyád szarul érezze magát, amiért ő nem veheti meg.

2021. dec. 18. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!