Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/144 anonim ***** válasza:
28%

Azért nem mindegy, hogy 30 ezerbe vagy 100 ezerbe kerül. Mert lehet, hogy úgy érzi, kicsit sznob vagy, csak elit cuccok jók, és apád ebben támogat.

Ha ő arra szeretne nevelni, hogy becsüld meg a dolgokat, jó ár-érték arányban vásárolj, akkor jogosan dühös, ha kapsz valami túlárazott cuccot. És az simán lehet telefon, cipő, hátizsák.

2021. dec. 18. 15:56
 12/144 anonim ***** válasza:
85%

11, mit kell a sajat gyerekedre irigynek lenni?

amugy mostmar kerdezo áruld mar el mennyibe került, kivancsi vagyok. Kankenrol van szo?

2021. dec. 18. 15:57
 13/144 anonim ***** válasza:
18%
Te időutazó vagy? Nálunk még nem volt karácsony, ezért senki nem tudja, hogy mit fog kapni...
2021. dec. 18. 15:58
 14/144 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem próbálj meg vele beszélni, hogy ő is vehetne neked akármilyen táskát, akármennyiért, de ez a viselkedés lesz a döntő, nem az ajándék..
2021. dec. 18. 15:59
 15/144 A kérdező kommentje:

Igen, időutazó vagyok. Ugyanis az elképzelhetetlen, hogy mondjuk pontosan tudom, kitől miket kapok, mert nálunk előre szokás ezt megbeszélni. Nem pedig megvesszük egymásnak a 20. vázát, tusfürdő/dezodor kombót, két mérettel nagyobb pizsamát, vagy egyéb használhatatlan ajándékot, ami utána évekig a szekrény alján van bontatlanul, majd valamelyik lomtalanításnál megy a szemétbe.

Nem tudom, mi az a Kanken.

Időtálló darabról van szó, később, ha már megunom, nem használom ki, más stílusra vágyom, eladhatom elég jó áron (de nem ez a szempont, hanem tényleg az, hogy régóta szerettem volna már ezt a darabot).

2021. dec. 18. 16:02
 16/144 anonim ***** válasza:
21%
Gondolom belefáradt hogy apád megvesz a szeretetedet...
2021. dec. 18. 16:05
 17/144 anonim ***** válasza:
1%

En egyetertek veled, de áruld mar el mennyibe került es milyen táska az.

Hires drága hátizsák marka a Kanken, azert hittem hogy arrol van szo. Az nekem is van es kb 30-40 ezer ft, de ez is időtálló, nem viccből kerül ennyibe.

2021. dec. 18. 16:08
 18/144 anonim ***** válasza:
91%
Pofám leszakadna, hogy új férj mellett pénzt kérjek a nyaralásra, mikor fizet gyerektartást is. Ha apukád naaagyon drága dolgokat vesz az max akkor lehet problémás ha szobába tesz és anyukád arra akár nevelni, hogy értékelj mindent ne csak a pénzt, de sanszos hogy itt csak hisztizik mert olyanert is elvárja apádtól a pénzt amit nem köteles fizetni ( lásd nyaralás, hisz anyukádnak már párja is van). Legközelebb mond azt hogy barátnődtől vagy pasidtól van az ajándék.
2021. dec. 18. 16:10
 19/144 anonim ***** válasza:
80%
Engem is erdekelne, hogy milyen taska, de gondolom valami LV vagy ilyesmi, mert azokat el lehet adni jo aron.
2021. dec. 18. 16:16
 20/144 A kérdező kommentje:

A Palm Springs Miniről van szó.

Nem kérek az árával kapcsolatban kommenteket, tudom, hogy valakinek ez a megfizethetetlen kategória, de nem hetente, vagy havonta tapsolok el ennyi pénzt 1-1 dologra és megbecsülöm, amim van. Erre vágytam már régóta, most volt lehetőség arra, hogy az enyém legyen.

2021. dec. 18. 16:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!