Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/144 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez rengeteg pénz, más egész életében nem költ el ennyit az összes táskájára sem.

De ha nekem ez volt a vágyam, ez tetszett, akkor miért utasítottam volna vissza? Nem fog emiatt az apám éhezni, adósságba sem verte magát azért, hogy megvehesse.

Aki pedig szükségét érzi, hogy közölje, "ocsmány"...

Kit érdekel? Nekem nagyon tetszik, praktikus és kihasználható, számomra tökéletes. Nekem sem tetszik sok minden, amit az emberek használnak, mégsem érzem szükségét, hogy odamenjek hozzájuk az utcán és közöljem velük ezt. Ízlések, és pofonok.

Ha neked nem tetszik, ne vegyél ilyet. Nem kötelező.

2021. dec. 18. 16:34
 32/144 anonim ***** válasza:
71%

28, te se vagy akkor a pénz szakértője, ha nálad elmegy 1,5 millió egy honapban csak ruhára. Ezek az emberek szoktak eloszor dúskálni a penzben, par ev utan meg tolem kernek kölcsön, mert nem maradt belole semmi😃✌🏿

Kerdezo, oke, h nem havonta kérsz ilyet, de ez akkor is tul sok pénz egy ilyen baromsagert. Ennyiből mar egy kocsit kerhettel volna, es maris érthetőbb az ajándék. Gondolom anyud azert van igy kibukva, mert nem erti hogy egy gyereknek akinek meg a tojashej a seggen van, minek kell designer táska, amit az amerikai celebek szoktak hordani. Senkit nem erdekel hogy hu de drága, megtudnam venni en is, de minek? Az a baj hogy felesleges baromság ennyi pénzért.

2021. dec. 18. 16:34
 33/144 anonim ***** válasza:
29%
32-es! Mint írtam, 1,5 millió forint csak Magyarországon sok. Én Írországban élek, és itt ez nem egy nagy cucc, amikor csak az albid €2400....
2021. dec. 18. 16:36
 34/144 A kérdező kommentje:

Édesapám jó pár évtizede "dúskál" a pénzben, mégis megveszi magának a drága órát, vagy táskát, cipőt ugyanúgy...

"Ennyiből mar egy kocsit kerhettel volna"

Minek, hogyha még a jogsit sem kezdtem el? Lesz majd autóm, ha odajutok, hogy vezethetem is.

2021. dec. 18. 16:37
 35/144 anonim ***** válasza:
44%

Hagyd rájuk, Kérdező! Engem is lepontoznak, csak mert nem 4 műszakban gürizek szaros nettó 200-ért xD

Hadd pontozzanak, csak azt igazolják vele, hogy ennyi örömük van csak az életben :)

2021. dec. 18. 16:38
 36/144 anonim ***** válasza:
38%

En is kifejezetten utálom a gyakorit a sok csoro patkány miatt aki lepontozza akinek van pénze. De ez mar túlzás. Közel egy millió forint, ennyiből mar inkabb laptop, számítógép, telefon, vagy autó. Vagy befektetni valahova hogy kesobb megteruljon.

33, oke, de most Magyarorszagon vagyunk. Senkit nem erdekel hogy te hol es mennyit költesz el. Elobb utóbb ugyis az lesz amit irtam. Most gazdagság van, minden szarra elkoltitek, kesobb meg majd kuncsorogtok, mert nem fektettetek be😄

2021. dec. 18. 16:39
 37/144 A kérdező kommentje:

Csak éppen pont ezért nem akartam semmi konkrétumot írni, mert gondoltam, hogy azonnal megy majd a sárdobálás és senki nem fog tudni objektíven a helyzethez állni. Mert ott lesz az, hogy másnak bezzeg...

Valakinek ez baromság, nekem régóta wishlistes volt ez a darab. És nagyon örülök, hogy végre az enyém lett. Nem értem, hogy miért kell úgy viselkedni, mintha ezzel mástól vettem volna el a pénzt.

2021. dec. 18. 16:40
 38/144 anonim ***** válasza:
27%

36-os... Honnan veszed hogy mit csinálok? Honnan veszed hogy nincs befektetésem, illetve nem gondoskodok a jövőről? Épp eszű ember csak akkor költ ilyen nagyságrendben, ha van miből, és nem befolyásolja a jövőbeli megélhetését...

Nem minden hónapban költök ennyit ruhára, de van hogy megesik.

Mindemellett nyilván gondoskodok magamról, a cicamról, és a jövőmről. Nem herdálom ész nélkül a pénzt, de ha valami megtetszik, megveszem. Elvégre én dolgozok meg érte.

2021. dec. 18. 16:43
 39/144 anonim ***** válasza:
37%

pont mástól vetted el. apádtól :D

ha ilyen nagy wishlistes dolgaid vannak, menj el dolgozni, majd ott meglátod milyen a fizetés, és mérlegelhetsz hogy megéri e a táska :) hajrá

2021. dec. 18. 16:43
 40/144 anonim ***** válasza:
29%
Fogjátok már fel, hogy nem mindenki él minimálbérből... Egy átlag magyar munkabérnél is többet költök csak a macskámra :D
2021. dec. 18. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!