Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/144 A kérdező kommentje:

36-os, persze, hogyha ilyesmi kellett volna, akkor azt veszünk.

De a telefonom ősszel lett lecserélve, a laptopom, táblagépem, kamerám is szinte új és tökéletesen működnek, meg ilyesmit nem is karácsonyra kérnék... Nekem ezek nem ajándékok, nem annyira rajongok a technikáért. Kell, de nem jövök lázba attól, amikor kijön 1-1 újdonság, vagy ha újat kell venni.

Autót addig felesleges venni, amíg nincs jogsim. Minek, hogy a garázsban álljon letakarva? Ráadásul ennyiért, amennyibe a táskám került, nem találnák szerintem túl jó állapotúakat. Inkább máshonnan lesz véve, majd ha lesz.

De nem hittem, hogy ezt magyaráznom kell... Mert szerintem érthető, hogyha ennyit elkölt az apám nekem ajándékra, akkor később sem lesz probléma, ha éppen tönkremegy a Macbookom és javítani/cserélni kell, vagy autót vásárolni, lakást nézni stb. Nem vagyok pontosan tisztában a pénzügyeivel, befektetéseivel, de elhiheted, hogy nem azért tart ott az életben, ahol, mert annyira ügyetlen lenne, és rosszul osztaná be a pénzét, jövedelmét.

2021. dec. 18. 16:46
 42/144 anonim ***** válasza:
79%

Nem akartad, nem akartad kiírni a táska típusát. Mégis kiírtad!

Írhattad volna, hogy picit drágább, designer táska.

Nem vagyok irigy, én ettől sokkal praktikusabb ember vagyok.

De ha apádnak telik ilyenre, anyád felsővezető, te ilyen táskában biztos nem egy állami gimiben villogsz (mi másért vennél luxus táskát? Milyenek lehetnek a ruháid? A telód?), de gyakorizol. 😄 A gyakorira nem jár a magadfajta.

Kicsit túltoltad a kamut.

2021. dec. 18. 16:48
 43/144 anonim ***** válasza:
79%
Te vagy az apuka, nem? Amugy senkit nem érdekelne a tema, lehet hogy full fake a táska amit a kicsilany kapott xd csak kerdezgeti hogy anyjanak miert baj. Hat latod ezert baj🤷🏻‍♀️
2021. dec. 18. 16:48
 44/144 A kérdező kommentje:

Igazából ez kezd nagyon átmenni személyeskedésbe, úgy érzem. Pont emiatt nem akartam konkrétumot írni.

Aki dolgozni küld, mégis miért?

Gimnazista vagyok, az a "munkám", hogy tanuljak, jól teljesítsek. Ez megvan, ugyanis ez szükséges ahhoz, hogy később egyetemre menjek, diplomát szerezzek. Erre pedig azért van szükség, hogy X év múlva ne az apám, a férjem, vagy bárkim fizesse a drágább hóbortjaimat, hőn áhított tervezői dolgaimat, hanem én magam.

2021. dec. 18. 16:49
 45/144 anonim ***** válasza:
31%

Pontosan... Ezek azt hiszik, aki másfél milliót költ, annak annyi az össze vagyona... 😂😂😂😂😂😂

Több lábon kell állni, és akkor sokkal könnyebb. Egy vállalkozásom fedezi a kiadásomat, lakhatást, stb. Minden más bevétel extra, aminek nagy része megy is megtakarításba, ill befektetésbe.

2021. dec. 18. 16:49
 46/144 anonim ***** válasza:
17%
42, igen amugy. Aki valóban jol el, az nem a gyakorin kerdezgeti hogy az anyjanak miert nem tetszik az ajándék amit kapott a gyerek az apjatol😂😂😂 azok azt se tudjak mi ez az oldal.
2021. dec. 18. 16:50
 47/144 anonim ***** válasza:
74%
Jolvan nagy írországi gazdag csitri vagy, megis gyakorin baszod az idot. Nagyon raerhetsz :D kicsit mar tenyleg tultoltatok a kamut
2021. dec. 18. 16:51
 48/144 A kérdező kommentje:

"Nem akartad, nem akartad kiírni a táska típusát. Mégis kiírtad!

Írhattad volna, hogy picit drágább, designer táska."

Mivel oldalakon át ez volt a fő probléma, hogy mégis milyen táska. Nem hittem, hogy sárdobálás lesz azonnal, meg kioktatás.

"te ilyen táskában biztos nem egy állami gimiben villogsz "

Leírtam, hogy nem. Alapítványi.

"A gyakorira nem jár a magadfajta."

Miért, ki járhat ide? Megvan szabva? Nem hiszem, hogy attól más ember lennék, mert nem a putriban élünk, és tilos lenne egy ANONIM oldalt használjak... Pont ez a lényege, hogy anonim, így nem a barátnőimmel kell a családom kínos, ügyes bajos dolgait megvitatnom.

2021. dec. 18. 16:51
 49/144 anonim ***** válasza:
21%

Ti idióták vagytok, de nagyon xD Miért ne járnánk fel?

Csitri? 35 vagyok, és férfi xD

2021. dec. 18. 16:53
 50/144 anonim ***** válasza:
86%

Ez a kérdés nem anyádról szól, hanem hogy játszhassad az agyadat a menő táskáddal.

Ami táskát személy szerint pont lesz@rok.

2021. dec. 18. 16:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!