Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért cirkuszol, ha...

Az anyám miért cirkuszol, ha kapok az apámtól valamit? Miért nem engedi el, ha már elváltak?

Figyelt kérdés

Nem most váltak el, hanem már bő 10 éve kb.

Kaptam apukámtól karácsonyra egy hátizsákot, amire már vagy 2 éve vágyom. Kérdezte anyukám, hogy apától mit kértem/mit kapok és elmondtam. Nem éreztem szükségét, hogy titkolózzak, mert úgyis észrevette volna, meg nem gondoltam ezt akkora dolognak.

Tegnap óta megy a cirkusz, hogy nem hiszi el, hogy megvetettem magamnak és hogy apám volt akkora hülye, hogy megvegye, meg hogy hihetetlen, hogy még ennyi év után is az a taktikája, hogyha nem foglalkozik velem eleget, akkor utána ha toronyórát kérek lánccal együtt, akkor azt is megvenné nekem. Aztán ma felhívta az apámat is, hogy ezt hogy gondolta, összeveszett vele is...

De mindennel kapcsolatban ezt csinálja. Ha új telefont kapok, ha új cipőt, ha itthonra vesz nekem apa valamit... Nem tudom eltitkolni, mert egy fedél alatt élünk, ő mos rám, látja, ha valamim új.

Folyton azt keresi, mibe köthetne bele, ami az apámmal kapcsolatos. Pedig újraházasodott már évekkel ezelőtt, apa is éli a saját életét, beszélniük sem kéne egymással.

16/L

2021. dec. 18. 15:01
 131/144 A kérdező kommentje:
De azt továbbra sem hiszem, hogy csendben kéne tűrnöm, ahogy KisPista oltogat, meg beszól és azt hiszi, hogy neki ezt lehet, hiszen "ő MáR fElNőTt".
2021. dec. 18. 21:23
 132/144 anonim ***** válasza:
71%
Sztem nem a táska a baja konkrétan, hanem hogy a gyereke egy anyagias buta picha.
2021. dec. 18. 21:27
 133/144 anonim ***** válasza:
36%
De még mennyire, hogy az.
2021. dec. 18. 21:43
 134/144 anonim ***** válasza:
38%
Nézd tényleg nem érted mi a gond, most ez van de apukád nem fogja örökké ezt csinálni, persze használd ki de csak ezért ne akarj odakoltozni vagy ha mégis akkor számíts rá hogy ez a penz központú, programokkal teli szeretet el fog tűnni sőt lehet apád bele sem megy az új partnere miatt.
2021. dec. 18. 22:05
 135/144 A kérdező kommentje:

De ki akart bárhová költözni?

Új, állandó partnere pedig nincsen. 54 éves, nem is hiszem, hogy most fog majd hirtelen megkomolyodni.

2021. dec. 18. 22:07
 136/144 anonim ***** válasza:
61%
Jaj istenem, hagyjatok mar, ez a szokasos heti gazdaglányos kerdes.
2021. dec. 18. 22:22
 137/144 anonim ***** válasza:
77%

A gyerkeimnek is vannak drágább dolgai de van egy határ ami felett nem biztos megveszem. Nem 10-20 ezer.. de azért egy ilyen táskát, nem is engednék felvenni az utcára. Ha majd ellopják akkor meg menne a sírás. Nem beszélve arról, ha most ez kell később az autó sem lesz elég.

Anyádnak van igaza, a helyében vissza is adnám apádnak.

Amúgy a kérdés meg biztosan troll.

2021. dec. 19. 00:20
 138/144 anonim ***** válasza:
75%
Sebaj legalább lehetett röhögni rajta mennyien beveszik sokadjára is.
2021. dec. 19. 00:45
 139/144 anonim ***** válasza:
36%

Higgyétek el senkit nem érdekel, hogy nektek tetszik-e a táska vagy sem, ezzel nem lesz hasznosabb a válaszotok. Sőt az anyagi körülményeiteket sem kérdezte senki.

Nyilván a kérdező édesapja tehetős, az édesanyja pedig nem annyira.

Elmondom őszintén, A, hogyha apukád tartja is veled a kapcsolatot, akkor ez egy nagyon szép gesztus volt tőle, ha ő ilyen anyagi körökben mozog, akkor főleg semmi gond, hisz a lánya vagy, de B, igazából lesz*r és csak így akar téged elnyerni, te meg belemész, én akkor sem hibáztatlak. Minket édesapám elhagyott egy szó nélkül, mikor kisebb voltam, mostanában kezdett el utalgatni a számlámra pénzt, és én hidegvérrel felhasználom, amit tőle kapok. Sokan elfelejtik, hogy a szeretetet továbbra sem lehet megvenni, hiába idomulsz hozzá, az a pénznek szól, nem neki, én üres vagyok velekapcsolatban, nem kell vele beszélnem, ő elhagyott minket, annyi örömöm miért ne lehetne, hogy veszek pár cuccot a pénzből? És azt főleg nem értem, hogy ez miért fáj másoknak, egyáltalán mi közük van hozzá?

Persze lehet, hogy a te édesapád teljesen normális és ugyanúgy szeret, akkor te legalàbb tudsz tiszta szívvel örülni az ajándéknak.

Édesanyád szerintem nagyon rosszul érzi magát, mert tudja, hogy ô ezt nem tudta volna megtenni érted, csak hülyén fejezi ki, és látván, hogy mennyire boldog vagy, apukádat hibáztatja. Mindenképp beszélnék vele, hogy a tárgyi ajándék, legyen az akármennyi, csupán tárgyi ajándék. Tőle nem vársz semmi ajándékot, és ez nem változtat semmit a kapcsolatotokon, nem szeretnéd, ha ebből veszekedés lenne, apukád a maga módján próbált boldoggá tenni.

2021. dec. 19. 01:20
 140/144 anonim ***** válasza:
70%

“ Ez nem kifogás. Tény. Kisujjamat nem mozdítanám, hogy az itteni fröcsögőknek bármit bizonyítsak. Gondoljatok, amit akartok.”

Unalmas vagy nagyon, kamukirály.🥱🥱 Izzadságszagú próbálkozás megint a részedről.

1, én sehol nem fröcsögtem, csak képet kértem. Privátban is el lehetett volna küldeni, de nyilván nem küldted, mert a táska nem létezik. Nagyon is mozdítanád a kisujjad, sőt pattannál lefotózni, ha tényleg lenne egy ilyened. De hát nincs, mert csak egy elmebeteg vagy, aki gazdagnak hazudja magát, valójában meg egy kattant csóró, felnőtt vagy, aki itt éli ki magát. Pszichiátriai eset vagy, sajnállak. Ezzel le is zártam, további szép életet az álomvilágodban.

2021. dec. 19. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!