Pár hónapja mesélte anyukám hogy egy csoportban volt ez a téma, és kivoltak akadva hogy van ilyen szülő. Keljen fel, csinálja meg magának stb. És mikor anyukám odaírta hogy ő bizony hoz nekem ha kérem ordenáré módon leosztották a fejét, és valahogy a mondat második felével, miszerint ha én kelek fel hamarabb akkor én viszem neki ágyba a kávét már mintha el sem olvasták volna.
Miért ekkora dolog ez? Tényleg ennyien vannak akik nem tennék ezt meg a gyereküknek?
Mi a fenét képzelsz magadról, he? Mert ha egy ilyen jelmondatra azonnal hozza nektek a "kért" dolgot, akkor egyértelmű hogy megfélemlítve van a gyerek. Csak azért lett megszülve, hogy legyen egy inasotok és akin le lehet vezetni a feszültséget? Te undorító majomparádé. Te és a feleséged is, mert kizárt hogy ne volna benne ebben az ugráltatásban ő is.
2021. dec. 9. 16:04
52/88 anonim válasza:
amúgy ja, tényleg, mi ilyen borzasztó abban, hogy esetleg kilötyög? az ágynemű, ugyanúgy, mint minden más tárgyunk arra lett kitalálva, hogy használjuk. ha használat közben bepiszkolódik, kimossuk és tovább használjuk. ahogy a ruhánkat is.
2021. dec. 9. 19:34
53/88 anonim válasza:
Nem vinnék senkinek, de nem kávézok.
2021. dec. 9. 19:45
54/88 anonim válasza:
51-es vagyok. Na látom valakinek fáj az igazság, mert le lettem pontozva. Másfelől, a kérdésre válaszolva, ha törött lába lenne, akkor minimum hogy megteszek neki apróbb dolgokat, mint ez a kávés dolog. Nem vagyok apa, de ezt még a saját anyjának/apjának is megteszi az ember egy lábtörés esetén vagy csak szimpla kedvességből.
2021. dec. 9. 19:49
55/88 anonim válasza:
#51: Nem kedveskedem vele. Még ha eltörte a lábát se.
Örüljön, hogy itt lakhat, ha már olyan allűrjei és beszólásai voltak, hogy "érettségi mellé az autó alap", meg "diploma mellé a lakás alap".
Ház körüli munka nulla, de kritizálni tud.
Tovább nem tanul, nem dolgozik, de igény az van.
Na szóval ezért igenis, ugorjon, ha füttyentek. Úgyis ha elmúlik 18, úgy repül innent, mint a sas.
#43 voltam.
2021. dec. 9. 21:32
56/88 anonim válasza:
51-es vagyok. Tudod, amilyen a szülő, olyan a gyerek is. Igen ritka az olyan, amikor a gyerek a folyamatos bántalmazás ellenére nem lesz egy büdösbunkó, de ugyanakkor megmarad a nyoma. Senki nem tökéletes, se én, se te, se ő. De ha kocsi kell neki, akkor dolgozzon meg érte, szerezze meg a jogosítványt. De tudod, az apák egy részével az a fő gond, hogy túl vaskezűek. Nem tudják meghúzni a vonalat a jogos apai szigor és a jogtalan vasököl közt. Ígyhát ne csodálkozzon az az apa, ha a nevelés eredménye ilyen formában mutatkozik meg, mint a fiadnál. Mielőtt félreértés lenne ebből, nem rágalmazlak mint szülő.
2021. dec. 9. 22:59
57/88 anonim válasza:
#55 én a gyereked helyébe nem várnám meg a 18-at se és menekülnék.
2021. dec. 10. 18:18
58/88 anonim válasza:
Egyetértek
2021. dec. 11. 10:49
59/88 anonim válasza:
Nálunk az ágyba vitt kávé a szeretet és gyengéd figyelmesség jele. Általában én kelek korábban, és ágyba viszem a kávét. És visszamondták már nekem, hogy a gőzölgő kávé illatára ébredni isteni érzés ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!