Pár hónapja mesélte anyukám hogy egy csoportban volt ez a téma, és kivoltak akadva hogy van ilyen szülő. Keljen fel, csinálja meg magának stb. És mikor anyukám odaírta hogy ő bizony hoz nekem ha kérem ordenáré módon leosztották a fejét, és valahogy a mondat második felével, miszerint ha én kelek fel hamarabb akkor én viszem neki ágyba a kávét már mintha el sem olvasták volna.
Miért ekkora dolog ez? Tényleg ennyien vannak akik nem tennék ezt meg a gyereküknek?
29, csak hogy hátha szívrohamot kapsz: 14 éves korom óta kávézok. az ágyamban. ahova reggelente anya behozta nekem. most 23 vagyok, külön élek, de lefőzöm a kávém és visszaviszem a szobámba. és ha meglátogatom anyát, a mai napig behozza nekem. én meg délután neki, a sziesztája után.
amúgy azért ekkora dolog kérdező, mert ez az ország tele van érzelmi felmosórongyokkal, akiknek az életében nem volt szerető családja, de "jóvanazúgy" meg "belőlemisemberlettpedig", és bele se gondolnak, hogy attól hogy nekik szr volt, ezt nem lenne muszáj újratermelni. törődni egy másik emberrel nagyon sokak szerint felesleges luxus. (lásd: 32es)
2021. dec. 7. 15:48
32/88 anonim válasza:
Ha igénye van rá,miért ne?!
2021. dec. 7. 15:53
33/88 anonim válasza:
Ismerek olyant, aki mielőtt elmegy dolgozni, kinyomja a felnőtt gyereknek fogkrémet a fogkefére.
2021. dec. 7. 16:19
34/88 anonim válasza:
Reggel a legjobb dolog lemászni a lépcsőn, feltenni a kávét és, ha vegre valahára (jó lassan)lejön, akkor leülni félálmosan kavargatni, miközben a macska dorombol az ölembe. Én is lefőzöm anyámnak és ő is nekem. Attól függ ki kell hamarabb. Van, hogy együtt ücsörögünk és halogattjuk a nap indulását. Olyan mintha megállna az idő. A napom egyik kedvenc része.
2021. dec. 7. 16:24
35/88 anonim válasza:
Nézd megcsinálni igen Mert ha az ember kávét főz autómatikusan megkérdezi kérsz-e és így a többi család tagot
De azêrt ágyba csak abban az esetben ha beteg.Akkor bármit hisz azon van az ember hogy kényelmesebb jobb legyen gyógyuljon.
Nem kényesztetünk alapból senkit
A családba senkiből nem csinálunk szobalányt pincért.Nincs mama hotel!!
2021. dec. 7. 16:33
36/88 anonim válasza:
Azért a két dolog összehasonlíthatatlan. Nem is értem, hogy ez hogy jutott eszedbe?
2021. dec. 7. 16:38
37/88 anonim válasza:
Nem. Hálószobában nem iszunk, nem eszünk, semmi az nem arra való. Maximum egy kis üveg víz van az éjjeli szekrényen ha éjszaka megszomjaznánk de ennyi. Engem mindig is úgy neveltek hogy ételnek, italnak, konyhában és étkezőben a helye és ott is fogyasztjuk, vagy esetleg udvaron a teraszon és ennyi, nincs más opció. Meg én eleve utálom ha valaki felébreszt nyomós indok nélkül és a pofámba nyomja a kávét amikor még nyitva sincs jóformán a szemem és azt sem tudom hol vagyok éppen. Páromnak is megmondtam még mielőtt összeköltöztünk hogy reggel ébreszteni ne ébresszen, ha kelni kell időbe akkor arra ott az ébresztő, maximum akkor ébresszen ha elaludtam vagy ha együtt kelünk fel. Kávét, reggelit eszébe se jusson behozni. Én reggel nem tudok rögtön enni, inni amikor felébredtem, nekem első a wc, mosakodás fogmosás, felöltözés pár percre kimegyek a teraszra levegőzni és utána jöhet az evés, ivás. Egyébként a páromnak is hasonló a véleménye és ha lesz gyerekünk vagy gyerekeink akkor erre is lesznek nevelve hogy ha enni, inni akarnak akkor nem ott ahol alszanak tehát ágyban nem!
2021. dec. 7. 16:55
38/88 anonim válasza:
Tényleg nem kötekedés, csak kíváncsiság!
Akik ennyire merevek az étkezés helyét illetően, azok a szexhez is csak az ágyban ragaszkodnak?
Most nem a hátfájós nyuggerekre gondolok, de akiknek ekkora szentély az ágy, azokat még nem kapta el a "lendület" a lakás más részein, tárgyain?
Kád, zuhany, konyha, nappali?
2021. dec. 7. 17:01
39/88 anonim válasza:
43, mi köze a szexnek és az étkezésnek egymáshoz? Elég extrém vagyok, szeretem bárhol, bárhogy, bármikor, de enni csak az asztalnál szoktam. A kettő nem függ össze.
2021. dec. 7. 17:03
40/88 anonim válasza:
Én meg eszek ágyban is meg bárhol, de csak ágyban szexelek. 🤷🏼♀️ Szintén nem értem, mi köze van ehhez. Csúfolni kell azokat, akik ágyban szexelnek, vagy mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!