Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vinnéd a gyerekednek reggel a...

Vinnéd a gyerekednek reggel a kávét az ágyba?

Figyelt kérdés

Pár hónapja mesélte anyukám hogy egy csoportban volt ez a téma, és kivoltak akadva hogy van ilyen szülő. Keljen fel, csinálja meg magának stb. És mikor anyukám odaírta hogy ő bizony hoz nekem ha kérem ordenáré módon leosztották a fejét, és valahogy a mondat második felével, miszerint ha én kelek fel hamarabb akkor én viszem neki ágyba a kávét már mintha el sem olvasták volna.

Miért ekkora dolog ez? Tényleg ennyien vannak akik nem tennék ezt meg a gyereküknek?

2021. dec. 7. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
33%
33, én is. A gyerek 45 éves, anyuka már nyugdíjas, de a mai napig megteszi.
2023. okt. 31. 07:34
 82/88 anonim ***** válasza:
55, és milyen érzés, hogy ilyent neveltél belőle?
2023. okt. 31. 07:39
 83/88 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen vitazni felháborító és felesleges is.

Nem csak fiamnak , még baratnőjének is.

Sőt este megbeszéljük ki mit szeretne reggelire, és elkészítem nekik.

Ma reggel pl én kaptam ágyba kávét.

Szerintem ez a normális ha az ember csaladban él.

2023. okt. 31. 11:00
 84/88 robetko ***** válasza:
13%
Itt senkinek nincs étkezője? Biztos az ebédet is az agyban eszik a gyerekek.
2023. nov. 1. 17:44
 85/88 robetko ***** válasza:
32%
ágyban*
2023. nov. 1. 17:45
 86/88 anonim ***** válasza:
Ezt most mint gyerek írom. Én meg sem engedném anyámnak, hogy reggel az ágyba hozza. Meg csinálom én magamnak. Eleget "ugrott" nekem éjszakánként, mikor még pelenkás voltam. Most őszintén. Meddig kezeljen úgy, mint egy önellátásra képtelen embert? Nekem legalább is rontaná az önbizalmam.
jún. 19. 17:15
 87/88 anonim ***** válasza:

"Van egy tesóm is. Neki is szokott vinni. Bár ez nálunk leginkább úgy működik hogy aki hamarabb tér észhez és megy ki kávét melegíteni az körbekérdez hogy ki kér, és annak is melegít aki kér."

Na, akkor normálisan működő család vagytok, dőljél hátra és élvezd a kilátást. Kit érdekel, hogy mások miket hordanak össze mindenféle csoportokban, főleg, ha el se olvassák a mondat második felét?

Hogy jött össze ebből 86 hozzászólás?... Nem akarom tudni. :)

jún. 20. 07:37
 88/88 anonim ***** válasza:
általában regelizés után szoktunk kávézni, ezért nem
jún. 20. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!