Vinnéd a gyerekednek reggel a kávét az ágyba?
Pár hónapja mesélte anyukám hogy egy csoportban volt ez a téma, és kivoltak akadva hogy van ilyen szülő. Keljen fel, csinálja meg magának stb. És mikor anyukám odaírta hogy ő bizony hoz nekem ha kérem ordenáré módon leosztották a fejét, és valahogy a mondat második felével, miszerint ha én kelek fel hamarabb akkor én viszem neki ágyba a kávét már mintha el sem olvasták volna.
Miért ekkora dolog ez? Tényleg ennyien vannak akik nem tennék ezt meg a gyereküknek?
Nálunk senki nem kávévik, nem is fog a házamban, mert rosszul vagyok a szagától.
De nem, nem viszek senmit. (már csak azért sem, mert ágyban nincs evés-ivás!)
"Ágyban nem eszünk. Erre van az étkező."
TI nem esztek. Aztán más másként csinálja. Miért is lenne a ti életmódotok az etalon?
Én 60 éves vagyok, de már nálunk is az volt a szokás gyerekkoromban, hogy hétvégén az ágyban reggeliztünk. Volt is erre a célra egy ilyen kis összecsukható "asztalunk", úgy is hívták "reggeliző asztal". És ilyenkor apám volt a reggeli felelős, ő főzte meg a lágytojást, a kávét, teát, pirította a kenyeret, és behozta nekünk.
A mai napig megtartottuk ezt szokást. Életünk ártatlan örömei, tudod?
Pont, hogy a proliknál nem esznek ágyban, te Isten Barma!
Ha egyéb nem, akkor a TV-ben kellett látnod, hogy arisztokratáéknál, vagy híres, de minimum gazdag embereknél ágyba viszi a személyzet a reggelit!
Kár volt megszólalnod, mert pont a te proliságodat igazoltad!
Olvasom a hozzászólásokat, és basszus, itt mindenkinek a gyereke kávézik? Hány évesek?? :D Engem anno a szüleim teljesen letiltottak róla, mondván a koffein nem való gyerekeknek :D Én maximum kakaót vagy cikóriakávét kaphattam reggelente.
Amúgy nekem sem engedték, hogy az ágyban igyam, anyukám nagyon kényes a tisztaságra, még a szobánkba sem vihettünk be semmilyen ételt-italt, max vizet vagy üdítőt. Kizárólag a konyhában és az ebédlőben lehetett étkezni, kivéve ha valaki olyan beteg volt, hogy egész nap ágyban feküdt. Szóval nálunk ez az ágyban eszem-iszom eleve kizárt volt.
Hát ha nagyon érdekel, az én gyerekem 22 éves.
És igen, akik ide írnak azoknak a gyereke mind kávézik és nyilván abban a korban vannak, hogy kávézhatnak.
Az 5, vagy 13 évesek szülei nem kotnyeleskednek ide.
Neked láthatóan nincs gyereked, úgy hogy nem is értem, mit keresel ennél a témánál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!