Vinnéd a gyerekednek reggel a kávét az ágyba?
Pár hónapja mesélte anyukám hogy egy csoportban volt ez a téma, és kivoltak akadva hogy van ilyen szülő. Keljen fel, csinálja meg magának stb. És mikor anyukám odaírta hogy ő bizony hoz nekem ha kérem ordenáré módon leosztották a fejét, és valahogy a mondat második felével, miszerint ha én kelek fel hamarabb akkor én viszem neki ágyba a kávét már mintha el sem olvasták volna.
Miért ekkora dolog ez? Tényleg ennyien vannak akik nem tennék ezt meg a gyereküknek?
Igen és viszem is, mert csak 2 éves.
És fogom is, szeretnék jo szulo lenni, remélem majd o is fog hozni nekem és ezzel ébreszt.
Jó ezt olvasni hogy mèg ennyien kedveskednek egymásnak a családjukban, ès jó èrzèssel tölti el az embereket az ha ennyivel is kedveskedhetnek a családtagjaiknak, ès hogy milyen szeretettel emlèkeznek erre vissza.
Nincsenek elridegülve egymástól mint itt a kèrdèsem alatt ès a való èletben is tapasztaltam.
"Ágyban nem eszünk" - de. Én egy 8 nm-es szobát bérlek, az ágyon meg a cuccaimon kívül gyakorlatilag semmi nem fér el, én az otthon töltött időm az ágyon töltöm, van egy kis ágyra tehető asztalkám, azon eszek, azon iszok, az ágyon netezek, az ágyon olvasok, van egy kifestőkönyvem, azt az ágyon hasalva színeztem ki. Jelenleg egy pohár bort kortyolgatok az ágyon, miközben írom ezt a választ.
De, eszünk-iszunk az ágyon. Ilyen albérletárak mellett nincs lehetőség másra. (Csinálnám én ugyanezt az íráasztalnál, de nincs hely az íróasztalnak, éjfélkor meg nem fogok kimenni a közös konyhába gépelni, mikor a lakótárs most kelt, és megy be dolgozni kettőre, hajnalban).
Tojok rá, ki mit gondol. Hétköznap én is beviszem a gyereknek. Én akkor megyek el, mikor ő kel, a kávé mellett beszéljük meg a napot.
Hétvégén ő kel korábban, reggel piac, bevásárol, és ő ébreszt minket kávéval. 23 éves egyetemista.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!