Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vinnéd a gyerekednek reggel a...

Vinnéd a gyerekednek reggel a kávét az ágyba?

Figyelt kérdés

Pár hónapja mesélte anyukám hogy egy csoportban volt ez a téma, és kivoltak akadva hogy van ilyen szülő. Keljen fel, csinálja meg magának stb. És mikor anyukám odaírta hogy ő bizony hoz nekem ha kérem ordenáré módon leosztották a fejét, és valahogy a mondat második felével, miszerint ha én kelek fel hamarabb akkor én viszem neki ágyba a kávét már mintha el sem olvasták volna.

Miért ekkora dolog ez? Tényleg ennyien vannak akik nem tennék ezt meg a gyereküknek?

2021. dec. 7. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
64%
Hihetetlen, hogy ilyen merev emberek, akik az étkezés helyszínén kiakadnak, lazák és fejüket veszítik a szexben.
2021. dec. 7. 17:08
 42/88 anonim ***** válasza:
14%
Nem hihetetlen, ha ismersz embereket.
2021. dec. 7. 17:10
 43/88 anonim ***** válasza:
7%

Nehogy már kiszolgáljam!

Én szoktam átdörömbölni a falon, és kiabálni, hogy "KÁVÉT!"

És mint a kisangyal, tudja, hogy úgy az anyjának is, meg nekem is hoznia kell a kávét. Ha reggel 6-kor, akkor reggel 6-kor. Korán kelő népség vagyunk.

2021. dec. 7. 21:16
 44/88 anonim ***** válasza:
16%
Nem
2021. dec. 7. 21:26
 45/88 anonim ***** válasza:
94%
#42 de ugye tudod, hogy a kávé behozással együtt nem ébresztik fel az embert nem a homlokára, vagy a hátára teszem és nem is kell azonnal meginni ébredés után lehet vele várni. Nekem simán, van, hogy reggel korábban kelek mint a párom lemegyek kávét főzni akkor hozok neki is sőt mivel sokszor tejszín habbal issza felhozom azt is meg a csoki szórót is hogy frissen tegyem rá és ha egy óráig nem kel fel akkor addig itt a kávé az asztalon (általában hidegen issza szóval nem hűl ki), így mivel az öltözést wc-t stb le lehet tudni itt az emelten is nem kell korán reggel lépcsőzni egy kávéért.
2021. dec. 7. 22:25
 46/88 anonim ***** válasza:
22%
Én sem eszem-iszom ágyban, mert borzasztó béna vagyok. A laptopot is leöntöttem már kétszer is. Tudom, a lepedőt könnyebb lecserélni, de minek nehezítsem a dolgom.
2021. dec. 7. 22:58
 47/88 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem gond és nem is kiakasztó. Nálunk sem volt divat gyerekként sem az ágyba reggeli, ágyba kakaó, kávé... stb., de soha eszembe nem jutna emiatt leszólni valakit. Ha valakinél ez a természetes, akkor ez. És még kedves dolog is. Mi a párommal néha hozunk egymásnak ezt-azt (fagyit, teát, sütit) be a hálószobába, de csak ritkán ha valamelyikünk megkívánja. Nem csinálunk belőle rendszert, mert elég lusták vagyunk mindketten ugrálni , de alkalmanként szívesen elkészítünk ezt-azt és kiszolgáljuk egymást.
2021. dec. 8. 19:57
 48/88 anonim ***** válasza:
13%
Gondolom a zoknit is felhúzzátok a lábukra, azért ilyen életképtelen a legtöbb tini
2021. dec. 9. 06:43
 49/88 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, hogy kinek sikerült "ágyban evéssel" összevizionálnia egy éjjeliszekrényre letett kávét, amibe aztán itt többen belekapaszkodtak. Nyilván nem körömpörköltet uborkasalátával akar valaki elcuppogni az ágyban fekve, hanem EGY KÁVÉRÓL van szó könyörgöm!

Értelmezés Emberek!

2021. dec. 9. 06:56
 50/88 anonim ***** válasza:
93%
Simán. Ha meg kiborítja, akkor szépen ágyat húz. ;)
2021. dec. 9. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!