Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vinnéd a gyerekednek reggel a...

Vinnéd a gyerekednek reggel a kávét az ágyba?

Figyelt kérdés

Pár hónapja mesélte anyukám hogy egy csoportban volt ez a téma, és kivoltak akadva hogy van ilyen szülő. Keljen fel, csinálja meg magának stb. És mikor anyukám odaírta hogy ő bizony hoz nekem ha kérem ordenáré módon leosztották a fejét, és valahogy a mondat második felével, miszerint ha én kelek fel hamarabb akkor én viszem neki ágyba a kávét már mintha el sem olvasták volna.

Miért ekkora dolog ez? Tényleg ennyien vannak akik nem tennék ezt meg a gyereküknek?

2021. dec. 7. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
93%

Amikor elkezdtem a középsulit és ingáznom kellett másik városba, bizony pár hónapig behozta az anyukám reggel a kávét, mert másképp nem tudott felkelteni. Annyira jó alvókám volt hogy kellett pár hónap míg megszoktam.

A világon a legcsodálatosabb anyukám nekem van a mai napig, nem lettem elkényeztetve viszont mindig is tudatában voltam mennyire szeret, pedig nagyon sokat dolgozott. Próbálom ugyanezeket az értékeket a fiamnak is megtanítani, csodás nagyija van :)

2022. jan. 11. 21:18
 62/88 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig hozta az apukám. Tudta, hogy fogok inni. O korábban kelt, megcsinálta és behozta. Sosem kértem, de szeretetből és torodesbol megtette. Ugyan így teszek a lányommal is.
2022. jan. 12. 15:00
 63/88 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak is megteszem, szívesen, mert örömet okozok neki, gyerekkel ugyanez. Ha követelné vagy elvárná bárki is, mehetne a fenébe magának főzni, legyen az gyerek vagy férj.
2022. jan. 12. 21:12
 64/88 anonim ***** válasza:
95%

Ha anyukádnak még van szabad kapacitása, szívesen jelentkezem a családba!

Viccet félretéve, ez is egyfajta szeretetnyelv. 23 éve nem él édesanyám, bármit megadnék ilyen élményekért. Szerintem nincs semmi gond vele, feltéve, ha te is legalább ugyanennyit, vagy nem többet teszel visszafelé édesanyádnak. Sokan túlmisztifikálják ezt a mama hotel dolgot, szerintem egyáltalán nem káros, de tény, ha egyszer megszűnik (halál), akkor nehézséget okozhat a való világ.

2022. jan. 24. 09:20
 65/88 anonim ***** válasza:
94%

Én csak keresztszülő vagyok! Azt mondom, hogy alapvetően egy kedvesség a gyerek részéről a szülő felé vagy éppen fordítva egy ilyen cselekedett.

Egyébként hány éves vagy? És az öcséd hány éves?

2022. jan. 24. 23:48
 66/88 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok, hugom 21 éves.
2022. jan. 25. 09:44
 67/88 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek a saját dolga, mit hogy csinál.
2022. júl. 29. 21:19
 68/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem élek együtt már a szüleimmel. De ha egymásnal vagyunk természetesen főzünk egymásnak és ne is visszük egymásnak. Nincs ebbe semmi. Amíg otthon laktam addig is így volt, ágyba kaptam.
2022. júl. 30. 08:18
 69/88 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen Asszonysutyorgó szintű csoportokra nem érdemes hagyatkozni, egy fertő. Senkivel sincs normális kapcsolatuk, se a házastársukkal, se a gyerekükkel. Tisztelet a kivételnek, de ostobák, mint a szar, és fogalmuk sincs, hogyan működnek az emberek. Ha anyukád kávét visz neked, de amúgy nem vagy elkényeztetve, és tiszteled (a kérdésből nekem ez jön le), az miért lenne baj? Mi köze bárkinek ahhoz, hogy ti hogy éltek? Szerintem tök jó kapcsolat van köztetek, nem kéne egy megkeseredett, társas magányban élő buta pináktól hemzsegő fórum véleményére adni. Biztasd anyukád, hogy lépjen ki ebből a toxikus fertőből.

Nem élek együtt a szüleimmel, amíg náluk laktam, én keltem előbb, szóval tárgytalan a kérdés, lefőztem egy hat adagos kávét, egy adagot megittam, a maradékot meg felmelegítették a szüleim, mikor felkeltek, meg is öltek volna kb, ha felébresztem őket, pedig még alhatnának. Jelenleg évi 1-2 alkalommal tudok hazamenni, akkor viszont ott is alszom a távolság miatt, és ébresztett már édesapám ágyba hozott kávéval. Elolvadtam tőle, hogy milyen kedves, nagyon jól esett. Nem vagyok elkényeztetve, jó a kapcsolatom vele, és tisztelem. Nem "kiszolgált", hanem megtett egy szívességet, amit én nagyra értékelek, hogy tudja, hogy szeretem a kávét, és hogyan kell ízesíteni, hogy tetsszen, és be is hozta.

2022. szept. 13. 01:50
 70/88 robetko ***** válasza:
23%
Az ágy nem arra van hogy kávézzunk meg együnk benne (rajta).
2022. szept. 13. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!