Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy alakítsák át a szobát?
Egy régi falusi házban élünk, a ház úgy lett kialakitva, hogy van 2 szoba, és a 2 szoba között van egy ajtó. Nem ott járnak át, hanem a másik ajtón, de ez a köztes ajtó nagyon zavaró. Üveges, minden fény átjön tőlük a szobámba, és ez zavar mert én korábban fekszem mint ők. Hallok minden beszélgetést, és hát.. Hmmm.. Néha mást is. Ráadásul apám rendszeresen lecsesz, hogy hangos a tv, meg ha nálam van valaki és ő pont alszik, akkor kiabál hogy maradjunk már csendbe,aludni akar. Nem lenne nagy meló elfalazni azt a részt, ráadásul ez a munkája is apámnak, szóval megtudná csinálni.
18 éves vagyok., nem értem ennyi idő alatt miért nem csinálták még meg.
Anyám mindig azt mondja hogy arra nincs pénz. Bezzeg napi 2 doboz cigire, meg 7-8 sörre van pénz.
Évek óta mondom hogy ne vegyenek nekem semmit se karácsonyra se semmire, inkább azt csináljuk meg. De nem...
"Bocs hogy 18 éves Lányként nemtudok falazni."
Kérd meg apád, hogy tanítson meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!