Mamámmal hogyan alakítsak ki jó viszonyt,ha semmi nem érdekli?
Ami nem megy azt ne erőltesd.
Lehet, hogy nem vagy neki szimpatikus;
érettséged, öltözködésed, viselkedésed, szokásaid miatt.
Fogadd el, hogy nem érdekled!
(sok ember lesz még az életed során aki levegőnek fog nézni) FOGADD EL!
Kérdezd a múltjáról, mit dolgozott amikor fiatal volt, mutasson régi képeket neked, kérdezd meg milyen volt kislány korában, mi akart lenni gyerekként ha majd felnő, mit tanult, hogyan éltek a szüleivel, volt e valami háziállata, mi volt a hobbija amikor fiatal volt, csinált e valami őrültséget ami miatt esetleg kikapott a szüleitől... bármi ilyen kérdést tegyél fel neki róla, amiről tud mesélni, érdeklődj iránta.
De persze csak ha tényleg akarod, és kíváncsi vagy rá, erőltetni ne erőltesd :)
Mondd el neki hogy a masik mamaddal tudsz beszelgetni viszont nala nem latod hogy erdeklodne feled
Ha tovabbra is ilyen lesz engedd el
Sehogy, ha nem érdekli az unokája, azon nem tudsz változtatni.
Ő az a fajta ember aki caak puffog, és mindent elvárna, de ő nem tesz semmit azért, hogy jobb legyen. Szerintem mindenki tudna példát mondani erre a saját családjából
Próbáltam érdeklődni a gyermekkoráról, fotókat nézegetni, érdeklődni a hobbijairól de semmi nem érdekli. Kérdeztem van e olyan film amit régen látott és szeretné e megnézni vele, érdekelnek a feketefehér filmek, vagy keressek e neki olyan zenét amit ők hallgattak, de nem kell neki semmi
De közben ha nem megyek hozzá csak azt hajtogatja, hogy "nekem a másik mama az atyaságos Isten, ő meg le van tojva" ... hálátlan majomnak hív
semmi logika abban amit kér
Mi a helyes megoldás szerintetek?
Én megmondanám, hogy nincs értelme így itt lenne. Ha így is úgy is szíd, nem mindegy? Nem mennék többet.
Vagy megkérném aput, hogy beszéljen vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!