Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan dühít, ha anyám...

Jogosan dühít, ha anyám kerítőnőt játszik? Vagy ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve ért véget a kapcsolatom, és bár az elején nagyon rosszul viseltem, mára teljesen rendben vagyok, élem világom. De anyu meg a fejébe vette, hogy összehoz valakivel. Mármint nem konkrét valakivel.. Már két munkatársa fia is megkeresett facen, és írtak, hogy anyáink beszéltek, milyen jó lenne, ha mi összejönnénk. Meg egy kalauzt is rám uszított. Én ettől teljesen ki vagyok, nem érti meg, hogy ne avatkozzon ebbe bele, ne csinálja ezt velem. Csak annyit válaszol, akkor maradj vénlány. Mást is idegesítene az ilyesmi?

24/L

jan. 21. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%

Helló!

Nem akartam eddig mondani, de szóval igen anyud engem is megkeresett fbn és mutatott rólad képeket meg profilokat is oda adta, hogy írjak rád. Szóval én rád írtam, de egyenlőre nem válaszoltàl vissza.

Amúgy anyuddal vigyáznék, mert kör levélben elég sok pasinak küldte a levelet. Rajtam kívül más is megkapta, csak gondoltam szólok.

jan. 21. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Idegesítene engem is. Tudom, h jót akarna, de akkor is. Ráadásul 24 évesen, hol lennél még vénlány??
jan. 21. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
4%
Örülj, hogy törődik. Vannak szülők akik gyereke egyedül ül a manzárdban 30 éve és sose próbál programot szervezni neki, barátokat keríteni!
jan. 21. 21:50
 4/11 jóska100 ***** válasza:
38%

3 ok de ez a másik véglet.

Valahogy tudni kell a határokat.

Ha nem tudja, meg kell húzni.

Nálam anyám érzelmi zsarolással és demotiválással egybekötött kavarása (merthogy hiányzok neki 35 évesen...) és a kovid elintézte a németországi pályafutásomat.

Ha ezek nincsenek, már kétszintes házam lenne fsza kocsival.

Ehellyett semmim nincs és plazmaadásból élek.

Jó mi?

Vannak szülők, akikkel nem lehet kijönni, mert csak a magukét fújják.

jan. 21. 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Irányítás-mániás szülővel nem könnyű.

Ez egy betegség, amit kezelni kell, de nem neked. Te annyit tudsz tenni hogy ignorálod a fiúkat. Anyukádnak pedig meg mondod hogy ne akarjon keríteni fiút neked, mert majd te elintézed ezt ha szükséged van rá.

jan. 22. 00:11
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Megértem, hogy téged miért zavar, de speciel engem épp az idegesít, ha azt mondják, kéne barátnő, de az ismerkedést már intézzem én. Így, ha küldenék is az alanyokat, már nyitottabb lennék én is.
jan. 22. 01:11
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Én feltenném anyámat társkeresőre, a facebook linkjével. Megnézném neki mennyire tetszik ez.

Ha utána nem állna velem szóba, az se érdekelne. Sőt, örülnék neki.

Magát árulja, ne engem. Mit képzel magaról hogy lejárat mások előtt.

jan. 22. 07:02
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem, nekem nem ekkora hülye az anyám.
jan. 22. 07:20
 9/11 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom nem tetszenek a pasik. Akkor zavaró, persze. Más esetben nem.

Az én anyám a nem kell pasas szöveget nyomta. Hidd el, az sem jobb.

jan. 22. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Tanulság: anyádat ezek után semennyire ne vond bele a magánéletedbe, hogy egyáltalán ne tudja, hogy van-e épp valakid, vagy nincs. Ha együtt éltek, akkor meg mielőbb elköltözni és gyorsan minimalizálni a kapcsolatot, amíg nem késő, mert ha most ebbe beleszól, akkor később csak durvább dolgok fognak jönni.
jan. 23. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!