Egy férfi miért akar sokadik gyereket, ha nem is igazán foglalkozik velük?
Nem rólam van szó. Egy kolléganőmről és a férjéről. Az apuka szinte sosem foglalkozik a kolléganő elmondása alapján lényegében a gyerekekkel. Az anyagiakat megteremti, de nem nagy részét veszi ki a gyereknevelésben. Maximum néha-néha játszik velük, gyönyörködik bennük, aztán annyi.
A legidősebb lányuk 12 éves, aztán van egy 9 éves lány és egy egy 3 éves fiú. Kolléganőm már a harmadikat sem akarta, de a férje rábeszélte, hogy neki kell még egy, hátha fiú lesz. Most megvan az álmodott fiú, de a férj megint azzal rágja a fülét, hogy de jó lenne még egy gyerek, pedig szegény csak nemrég állt vissza dolgozni. Azt mondta, hogy ő már nemigen akar szülni, nem is fog belemenni ebbe. Már 39 éves amúgy is.
Ha nem foglalkozik az apa a gyerekekkel, akkor minek neki ennyi? Ilyen férfiakat mi mozgatja? Nem hiszem, hogy csak akkor kapnának szexet, amikor gyereket csinálnak, mert arra is panaszkodott a kolléganőm, hogy az ő férjével állandóan dugni kell, minden este akarja és már kivan tőle
#3 Ezt mondjuk én se tudom. 🤣 (Meg 2 nagy után biztos nem kezdeném újra a babázást)🤣
Egyébként egy másik munkatársunk fogadást akart kötni, hogy minimum 1 éven belül nagy pocakkal fog járni a csaj. 🤣
Én sem értem, én rosszul érezném magam ha a kisfiammal nem töltenék legalább napi 2-3 óra minőségi időt.
Hamar felnőnek, szerintem legtöbb apa megbánja később azt ha nem töltött elég időt mikor gyerek még gyerek volt…
Lehet ő abban a hitben él hogy fiúval többet fog foglalkozni… neki az kell. Marhaság.. azzal sem fog.
#5 a CSOK ha jól tudom 3 gyerekre van, nem? Vagy van négyre is?
Mert a 3 gyerek már megvan nekik😃
Meg ha hitel terhelné őket, akkor szerintem a nő is akarná a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!