Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy férfi miért akar sokadik...

Egy férfi miért akar sokadik gyereket, ha nem is igazán foglalkozik velük?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó. Egy kolléganőmről és a férjéről. Az apuka szinte sosem foglalkozik a kolléganő elmondása alapján lényegében a gyerekekkel. Az anyagiakat megteremti, de nem nagy részét veszi ki a gyereknevelésben. Maximum néha-néha játszik velük, gyönyörködik bennük, aztán annyi.

A legidősebb lányuk 12 éves, aztán van egy 9 éves lány és egy egy 3 éves fiú. Kolléganőm már a harmadikat sem akarta, de a férje rábeszélte, hogy neki kell még egy, hátha fiú lesz. Most megvan az álmodott fiú, de a férj megint azzal rágja a fülét, hogy de jó lenne még egy gyerek, pedig szegény csak nemrég állt vissza dolgozni. Azt mondta, hogy ő már nemigen akar szülni, nem is fog belemenni ebbe. Már 39 éves amúgy is.

Ha nem foglalkozik az apa a gyerekekkel, akkor minek neki ennyi? Ilyen férfiakat mi mozgatja? Nem hiszem, hogy csak akkor kapnának szexet, amikor gyereket csinálnak, mert arra is panaszkodott a kolléganőm, hogy az ő férjével állandóan dugni kell, minden este akarja és már kivan tőle

dec. 29. 14:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Mert akkor a többi hím látja, hogy ö még képes gyereket csinálni, tehát nem impotens
dec. 29. 14:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, hogy aki nem akar gyereket, azt hogyan lehet rábeszélni? Két gyerek után már látta, hogy milyen az apa. A nő már nem is akart harmadikat, a hapsi igen, és “rábeszélte”… 😂 Minek ment bele, ha tudta, hogy úgy se fog foglalkozni vele?
dec. 29. 15:14
 3/18 A kérdező kommentje:

#3 Ezt mondjuk én se tudom. 🤣 (Meg 2 nagy után biztos nem kezdeném újra a babázást)🤣

Egyébként egy másik munkatársunk fogadást akart kötni, hogy minimum 1 éven belül nagy pocakkal fog járni a csaj. 🤣

dec. 29. 15:16
 4/18 anonim ***** válasza:
57%

Én sem értem, én rosszul érezném magam ha a kisfiammal nem töltenék legalább napi 2-3 óra minőségi időt.

Hamar felnőnek, szerintem legtöbb apa megbánja később azt ha nem töltött elég időt mikor gyerek még gyerek volt…

Lehet ő abban a hitben él hogy fiúval többet fog foglalkozni… neki az kell. Marhaság.. azzal sem fog.

dec. 29. 16:46
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem lehet, hogy CSOK-ot vett fel, és emiatt?
dec. 29. 16:53
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Mert pont ezért fogalma sincs róla,hogy milyen a gyereknevelés. Ha annyi jut csak neki, hogy napi 10 percet gyönyörködik, úgy 100at is vállalna.
dec. 29. 16:59
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Férfiasság ego. Lássák férfiként mennyi utódod tudod csinálni, ezzel azt akarja mutatni igazi alfa hím!
dec. 29. 17:20
 8/18 anonim válasza:
95%
Ha a férfi le akarja uralni a nőt és olyan helyzetet akar teremteni, hogy a nő egyre inkább kiszolgáltatott legyen neki. Ha otthon van a gyerekekkel, S nem dolgozik, az neki jó, mert az ő keresetének van kiszolgáltatva a nő, nem képes önálló egzisztenciára, kváti űgyse lépne le tőle. A bántalmazó kapcsolatok működésének egy alapja, hogy a nőt elzárpm akár a gyerekvállalás ürügyén, okán attól, hogy kis esélye legyen egyáltalán annak, hogy ott mérje hagyni. Érthető amit írtam, ugye?
dec. 29. 17:31
 9/18 A kérdező kommentje:

#5 a CSOK ha jól tudom 3 gyerekre van, nem? Vagy van négyre is?

Mert a 3 gyerek már megvan nekik😃

Meg ha hitel terhelné őket, akkor szerintem a nő is akarná a gyereket.

dec. 29. 18:09
 10/18 A kérdező kommentje:
#8 Persze, érthető, de nem nézem ki belőlük, hogy ez lenne a helyzet.
dec. 29. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!