Anyám nem szeret? Miért nem azt kaptam Karácsonyra, amit kértem?
jobban teljesít? sokadik?
Hány éves vagy?
Én ezt nem is igazán értem. Nekem úgy soha nem volt olyan, hogy én márpedig ezt kérek. Ha valamire szükségem van és hasznos úgy is megvették szüleim, ha másnem én is adtam bele pénzt abból amit gyűjtögettem. Így nekik sem volt olyan drága. De igazából soha nem kèrtem semmit, bármilyen apróságnak örültem póló, borotva, egér (optikai), dvd, tényleg bárminek. Nem lényeges szerintem ilyenkor az ajándék (jó, mondjuk én is szoktam venni), ennek nem a pénzről és az ajándékról kellene hogy szóljon. Sokan annak is örülnének, ha csak a családjukkal lehetnének, de már régóta nem tehetik meg.
Számos oka lehet hogy miért nem azt kaptál, lehet az anyagiak, vagy rossz döntésnek tartották. Pl ha számítógép függő lenne a fiam és ahhoz kérne valamit, lehet nem venném meg, mert rontanék a helyzeten. Én azt szeretném, hogy szociálisabb legyen és sportosabb.
Tőlem is kérdezték az elmúlt hónapokban, de mindig azt mondtam, hogy semmit, hiszen mindenem megvan. (ezzel most nem felvágok)
Sokkal fontosabb, hogy együtt legyen ilyenkor a család, közös ebéd/vacsora... persze mégis kaptam csokit és egy szép pulcsit.
Én sem vettem meg a gyerekemnek a zenélő vernyogó műanyag buszt a nyomorék, 3d animációs hulladék (aka mancs őrjárat) kutyájával. Mert teljesen felesleges.
Valami hasonló történhetett nálatok is. Vagy nem volt rá pénz. Vagy hülyeséget kértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!